Ezek a jéggömbök lesznek a szépségipar új sztárjai

2021. május 26.
Az okos, hatásos LED-maszkok, mikroáramos arcfeszesítők és kollagénserkentő készülékek sokasága mögött egy új, párban kapható szépítő kedvenc viszi mostanában a prímet otthoni kütyü kategóriában.

A hűsítő masszázsgömbök fokozatosan váltak a szépségmániások kedvenceivé, ma pedig már számos nagy márka saját dizájnnal és felfogásban dobja piacra az egyre keresettebb, egyszerű, de hatásos eszközt.

A jéggömbökről és a bőrre gyakorolt szépítő hatásáról szupermodellek és színésznők is előszeretettel posztolnak vagy nyilatkoznak. A karantén időszak kedvencéről, a jégrollerről már meséltünk nektek, a most bemutatott hűsítő, dobverőre hajazó új beautyfavoritok pedig hasonló előnyökkel bírnak. Kifejezetten egyszerű a használatuk az arcon (de persze nyakon, dekoltázson is bevethetjük), behűtés után érdemes átdolgozni velük az arcunkat. Ami pedig a hatásaikat illeti, erősségeik közé a következők tartoznak. A vérkeringés serkentése, a kedvenc arc- és szemkörnyékápolók, szérumok bedolgozásának könnyítése, a reggeli arc- és szempuffadtság enyhítése.

Nagyon könnyű, praktikus, egyszerűen tisztítható eszköz, amit utazáskor is könnyen magunkkal vihetünk. Ráadásul ma már nagyon sokféle verzióban találjuk meg rengeteg nemzetközi szépségportálon, így ha az olcsó kategóriás, egyszerűbb darabok helyett valamilyen különlegesebb, vagy éppen környezetbarát modellből szereznénk be egyet, az sem probléma. Jasmin Tookes Victoria’s Secret-modell szerint keresve sem találhatunk jobbat, ha különböző arcszépítő termékeinket be akarjuk dolgozni a bőrbe, ugyanakkor optikailag minimalizálja a pórusokat, hűsít, csökkenti a bőrpírt, nyugtat.

Az Instagram-barát (azaz a beautyposztok közt kifejezetten népszerű) eszközből tényleg ezerfélét kínálnak, a Catrice, az Omorovicza is készített már sajátot, de meseszép az Aceologyé, a Fraicheuré is. Cindy Crawford Glycelene márkájú kedvence egy kisebb vagyon (125 dollár), míg a Sephorától barátságosabb áron, 25 $-ért is beszerezhetünk egy párt.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Omorovicza (@omorovicza) által megosztott bejegyzés

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Lauren O’Connell (@lauren.o.connell) által megosztott bejegyzés

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

SWEETLIME ONLINE STORE (@the_sweetlime) által megosztott bejegyzés

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

BB SKIN THERAPY (@bb_skin_therapy) által megosztott bejegyzés

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

BB SKIN THERAPY (@bb_skin_therapy) által megosztott bejegyzés

Olvass tovább!

beauty-awards-felhivas

Szavazni ITT tudsz!