Elsírta magát, amikor meglátta testét tetoválások nélkül

2021. augusztus 05. |

Teste 80 százalékát tetoválás borítja, és kíváncsi volt rá, hogyan nézne ki nélkülük.

Az új-zélandi Truly Casey eddig 50 ezer dollárt költött tetoválásokra, aminek következtében teste jelentős részét valamilyen motívum díszíti. Számára a testrajz nem csak egy esztétikai hóbort, az identitása szerves része, segítségükkel tudott rátalálni önmagára. A fiatal nő azonban kíváncsi volt arra, hogyan fest tetoválásai nélkül – az átalakulás súlyosságára azonban nem volt felkészülve.

A nő testét egy sminkmester fedte be alapozóval, a művelet hosszú órákon át tartott – Casey pedig elsírta magát, amikor meglátta „csupasz” testét. „Csúnyának érzem magam” – mondta, és hozzátette, úgy érzi, aki a tükörből visszatekint rá, az valójában nem is ő. Casey bár az arcáról szeretné eltüntetni a tetoválásokat annak érdekében, hogy gyerekekkel dolgozhasson, szereti a tetovált testét, úgy érzi, ő a tetoválásokkal együtt kerek egész.

A videót itt tudod megnézni!

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

thetattooedheart (@thetattooedheart) által megosztott bejegyzés

Forrás: menshealth Fotó: Instagram

Olvasd el ezt is!

Milyen tetoválást javasol a csillagjegyed?

Milyen tetoválást javasol a csillagjegyed?

Egy tetoválás sokat elárul viselőjéről, ahogy a csillagjegyek is az ember személyiségéről. Miért ne hívnánk segítségül a zodiákust a következő tetoválásunk kiválasztásához?

Szólj hozzá te is!

Még több Szépség