Jennifer Aniston végre elárulta, mit jelent a titkos tetoválása

2021. március 07.
A tetoválás nem túl feltűnő, így Aniston könnyen el tudja rejteni a forgatások alatt – ám annál fontosabb jelentéssel bír.

Jennifer Aniston bal csuklóján lévő tetoválását a média először 2018-ban szúrta ki, ám egészen mostanáig várni kellett arra, hogy a színésznő bármit is eláruljon a jelentéséről. Néhány nappal ezelőtt azonban az Instagram-sztorijában végre csepegtetett egy kis infót a csuklóján látható dupla 11-esről.

Ezt olvastad már?

A színésznő a gyerekkori barátnője, Andrea Bendewald születésnapja alkalmából osztott meg néhány régi és új közös fotót magukról, és az egyik közeli képen jól látszik, hogy a két barátnőnek valójában ikertetoválása van: mindkettőjüknek ugyanúgy ott díszeleg a dupla 11-es a csuklóján.

A titokzatos 11-esekről egyébként Bendewald is posztolt egy képet néhány héttel ezelőtt, Jennifer Aniston szülinapja alkalmából, a fotó mellé pedig az alábbit írta:

„Alig várom, hogy megünnepeljük, és még több varázslatosat kívánjunk, 11:11”

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Andrea Bendewald (@andreabendewald) által megosztott bejegyzés

2020-ban Aniston egyik ismerőse is elárult néhány infót a tetoválásról, a forrás a People magazinnak azt nyilatkozta, hogy a 11-es számnak a színésznő számára spirituális jelentése van, már csak azért is, mert ő maga is 11-én született.

Ezek után pedig már azt is tudjuk, hogy Aniston a tetoválást közösen csináltatta a legjobb barátnőjével, és úgy tűnik, hogy a minta és a jelentése, továbbra is egy nagyon erős kapocs kettejük között.

Fotó: Getty Images

Olvass tovább!