Meghan Markle 3 szépségápolási kedvence

2021. augusztus 10.
Harry herceg felesége sosem volt épp szűkmarkú a nyilatkozatokkal, és ebbe szerencsére a szépségkedvenceiről való információáradat is beletartozik. Következzen 3 Meghan Markle jelentős számú beauty must have-jeiből.

Meghan Markle számára központi kérdés a szépség, és messze nem csupán azóta, hogy a „fél világ szeme rajta”, mióta férje oldalán Sussex hercegnője lett. A Suits sorozat sztárjaként is rendszeresen vallott kedvenc smink és szépségtermékeiről, de még saját lifestyle blogot is vezetett The Tig (kedvenc bora, a Tignatello után) néven. Ma már cikkek ezrei foglalkoznak azzal, milyen praktikákkal szépül, de sokszor nyilatkozott már konkrét kedvenceiről is. Ezek közül mutatunk most hármat.meghan-markle-szepseg-kedvencek

Nivea Skin Q10 + C –vitaminos feszesítő és hidratáló testápoló

Nem titok, hogy Meghan Markle fanatikus testápoló-használó, és messze nem csak a bikram jóga bőrszépítő hatásaira támaszkodik. Ezt a megfizethető kategóriában induló testápolót a hírek szerint azért becsüli sokra, mert szép bőrt varázsol és kellemes bőrérzetet is kelt. Q10 és C-vitamin bomba a bőrnek, gyorsan beszívódik és még feszesít is.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

NIVEA (@nivea) által megosztott bejegyzés

Yves Saint Laurent Touche Éclat Highlighter

Giga név a területen az YSL Beauty egyik bestsellere, és nem is olyan meglepő, hogy Meghan Markle is elég jónak találja, hogy a kedvencei közt említse. A nagyon szépen fedő, finom textúrájú sminkklasszikust a hercegné az „ötperces szépségrutinja” egyik alappilléreként említette egy nyilatkozatában, amelyet a szem alatti karikák elfedésétől egészen egy kis extra fény bevetésén át sok mindenre tudunk használni.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

YSL Beauty Official (@yslbeauty) által megosztott bejegyzés

MAC Eye Kohl ceruza

A kétgyerekes anyukát az utóbbi években számtalan alkalommal láthattuk sötét szemceruza segítségével készülő, szemfókuszú sminkben. A jellegzetes, füstös szemsminkek ezzel a Teddy néven futó puha, maszatos barna szemceruzának köszönhetők, amelynek még korábbi sminkese, Kayleen McAdams „mutatta be”.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

M·A·C Cosmetics (@maccosmetics) által megosztott bejegyzés

Fotó: Getty Images Forrás: Vogue.com

Olvass tovább!