Meghan Markle gyerekkönyvet ír az apákról és fiúkról

2021. május 06.
Meghan Markle nemsokára bemutatja The Bench (A pad) című gyerekkönyvét, melyet egy különleges kötődésnek, az apa-fiú viszonynak szentelt – ahogy azt egy anya látja.

Gyönyörű képek illusztrálják Meghan Markle gyerekkönyvét, melyet férje, Harry és nemsokára kétéves fia, Archie ihletett. „A könyvem egy versnek indult, amit a férjemnek írtam apák napjára, egy hónappal Archie születése után – mondta Markle a könyv születéséről. – Bízom benne, hogy a könyvben leírtakat minden család érzi majd.”

meghan-markle-gyerekkonyv

„A saját férje és fia inspirálta a történetet, mely tökéletesen mutatja be az apa és fiú közötti kapcsolat kibontakozását, kinyílását. Bemutatja a szeretet rengeteg formáját és kifejeződését egy modern családban” – írta a könyvről a kiadója. 

A kötetet, mely a Random House Children’s Booksnál jelenik meg, Christian Robinson illusztrálta. A nyomtatott változat mellett hangoskönyv formában is kiadják majd, melyet maga Meghan Markle olvas fel. 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by randomhousekids (@randomhousekids)

Meghan Markle és Harry a brit királyi családtól való függetlenedésük után Kaliforniában építgetik saját birodalmukat. Az elmúlt hónapokban a Spotifyjal podcastokat készítettek és a Netflixszel is szerződést írtak alá dokumentumfilmek készítésére.

A világot sokkolta a pár Oprah Winfrey-nek adott interjúja, melyben számos olyan információt árultak el, ami nem éppen dicsőséges a királyi család számára, de Meghan Markle beszélt öngyilkos gondolatairól is. 

Meghan Markle és Harry második gyermeke pedig nagyjából egy időben érkezik a hercegné gyermekkönyvével június folyamán.

Forrás: Page Six Fotó: Getty Images

Olvass tovább!