Gabonapehelybe ágyazott szemhéjpaletta és kőkorszaki sminktáska a legmenőbb augusztusi szépségújdonság

2021. augusztus 12.
A Pebbles név igen jól cseng az amerikai gabonapehely-őrült kicsik és nagyok körében, a márka pedig az 50. évfordulója ünneplésére szokatlan, de látványos együttműködésbe vágott bele. A Revolution Beautyval közösen jönnek ki egy fenséges Heart Revolution x Pebbles sminkkollekcióval.

A Pebbles gabonapelyhek már 50. éve töltik meg a hideg reggelik rajongóinak kedvenc táljait. Azok a Fruity- és a Cocoa Pebbles-fanok, akik a sminkelést sem vetik meg, most különösen nagy attrakcióra készülhetnek, kedvenc márkájuk ugyanis összefogott a Revolution Beauty sminkbranddel, és természetesen gabonapehely inspirálta, néhol pedig az ikonikus reggelik – Flinstone családdal dekorált – dobozait idéző gyönyörűségekkel jönnek ki a kerek évforduló alkalmából.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

I Heart Revolution (@iheartrevolution) által megosztott bejegyzés

Hétfőn a gabonapehely-gyártó bejelentette, hogy a brit székhelyű kozmetikai és bőrápolási márkával egy egészen üdítő ínyencséggel jön ki, mégpedig egy gabonapelyhekre hajazó sminkkollekcióval.revolution-makeup-smink revolution-makeup-smink

A Heart Revolution x Pebbles augusztus 18-tól lesz elérhető az Ulta Beauty üzletekben és persze az online felületeken (Ulta.com és RevolutionBeauty.com). A színes palettákból már most kaptunk egy kis kalóriamentes ízelítőt. A Fruity Pebbles és a Cocoa Pebbles gabonapelyhek vibráló, gazdag színeit 18 árnyalatban visszatükröző szemhéjpaletták mellett más finomságokra is számíthatunk (összesen 22 tagú lesz a kollekció) – kezdve a Bedrock ihlette szájfényektől egészen a cseresznyés ajakolajakig, de lesz benne kakaós fürdőkristály és szupermenő, Frédi és Béni kőkorszaki képmásával dekorált sminktáska is.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Pebbles Cereal (@pebblescereal) által megosztott bejegyzés

Láttad már?