Hailey Bieber negyedmilliós reggeli szépségrutinja

2021. március 29.
Justin Bieber feleségének bőre az egyik legmakulátlanabbnak számít még a szupermodellek körében is. A 24 éves Hailey most saját YouTube-csatornáján mutatta meg, mi mindennel tesz azért, hogy ilyen tökéletes legyen a bőre.

Hailey Bieber a világ legnagyobb divat- és szépségmárkáinak kölcsönzi az arcát rendszeresen, így nem csoda, hogy egészen komoly hangsúlyt fektet a bőrápolásra. Az arcbőre valahol a munkaeszköze is, így tényleg nem sajnálja tőle a leghatásosabb, és persze ezzel együtt a legdrágább arckrémeket és arckezelő kütyüket sem. Szinte minden kedvence a high-end kategóriát erősíti, és bár egy pillanatig sem kételkedünk eredményességükben, az is tény, hogy árcédulájuk alapján nem az átlagember pénztárcája vannak szabva.

Ennek ellenére érdekes betekinteni, ha csak rövid időre is, hogy napjaink egyik felkapottabb modellje mi mindent is vet be azért, hogy a bőre legjobb állapotában legyen nap mint nap, és ez sokáig így is maradjon. A 24 éves modell már korábban is nyújtott ízelítőt kedvenceiből az Insta-profilján, de most úgy döntött, itt az idő a közösségi média társadalmát egy komolyabb, teljes szépségrutin-videóval segíteni. A felvétel során egyébként azt is elárulta, hogy a reggeli rutin egyik részébe – a maszkos kényeztetésbe – férje, Justin Bieber is be szokott csatlakozni.

Az egyes online becslések szerint mintegy 1000 dollár, azaz több mint 300 000 Ft értékben bemutatott szépségkedvencek között 150 dolláros arcápoló maszk és 400 dolláros vibráló arcszépítő eszköz is található, egészen lenyűgöző flotta, de Hailey azt mondja, hogy a sima hétköznapokon bevetett rutinja azért ennél lényegesen gyorsabb és könnyebb.

Na, de lássuk, minek is köszönheti hibátlan bőrét az amerikai modell, aki a fotózások előtt az alábbi videón szereplő bőrápolók és kütyük kisebb hadát veti be.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Zena Foster Beauty (@zenafosterbeauty) által megosztott bejegyzés

Indulásként ott van mindjárt a francia Biologique Recherche Masque Visolastine szuperhidratáló, puhító arcápoló maszkja. A szem alatti masszázshoz a Zena Foster Sonic Gold Beauty Bar arany-fekete kezelőjét veti be, amelyet egyébként Kourtney Kardashian Poosh oldalán is láthattunk. A listán szerepel még a Wander Beauty Baggage Claim arany szemmaszkja, a Ranavat Botanics Luminous Ceremony krémlemosója, a Biba Los Angeles Plant Stem Cell peptidszéruma, a Furtuna Skin Due Alberi Biphase arcolaja, az EltaMD UV színezett napvédője, és persze a már említett Shani Darden elektromos arcfeszesítő.

Olvastad már?