5 szépségtermék, amit imádni fogsz egy téli fürdőhöz

2021. december 20.
Kevés érzés hasonlítható ahhoz, mint amikor a kinti mínuszokból hazaérve elmerülünk egy kád forró vízben, és érezzük, ahogyan az izmaink teljesen ellazulnak. A Marie Claire aktuális lapszámához kapcsolódóan mutatunk be most néhány kihagyhatatlan bőrszépítőt erről a területről!

A meleg víz nyugtató, harmonizáló hatásának már évezredek ezelőtt is voltak rajongói, hiszen a fürdőkultúra az ókori Közel-Keleten, a görögöknél és a rómaiaknál is virágzott. Ám míg akkoriban a legtöbben csak a fürdőházakban hódolhattak ennek a relaxáló tevékenységnek, ma már az otthonunkban is adottak hozzá a feltételek. Mi most a legmenőbb kényeztető fürdőtermékek közül mutatunk be nektek néhányat az aktuális Marie Claire magazinban olvasható Tejben-vajban fürösztve című cikkünkből.spa-furdes-otthon

Fürdőolaj
JO MALONE LONDON ENGLISH PEAR & FREESIA 18 500 Ft
Ez a pazar fürdőolaj az avokádóolaj és a jojobamag tápláló kettőse mellett a zamatos körte és a frézia illatával lengi be a fürdőszobánkat.

spa-furdes-otthonHab- és tusfürdő
THE BODY SHOP SPA OF THE WORLD TAHITI TIARÉ 3490 Ft
Egy exkluzív spa érzetét kelti a pezsdítő monói tiaré virág és a mélyen hidratáló etiópiai méz keveréke. Már csak egy meditációs zenére van szükségünk hozzá.

spa-furdes-otthonFürdőbomba
I HEART REVOLUTION TASTY AVOCADO 1799 Ft
Legszívesebben beleharapnánk, de inkább csak törjük a vízbe: ez a bájos fürdőbomba a rózsa és a zsálya illatával csábít a habok közé.

spa-furdes-otthonHimalájai gyógyító fürdősó
MAULI RITUALS 15 450 Ft
Igazi prémiumrelaxációt nyújt a rózsakvarc kristályport és 13 nyugtató hatású olajat tartalmazó fürdősó.

spa-furdes-otthonLevendula habfürdő
L’OCCITANE 8 590 Ft
Egy fürdőtermék, amelyben az ikonikus provence-i levendula garantálja az ellazulást.

Szerző: Pantócsik Adrienn

A teljes cikket keresd a Marie Claire aktuális lapszámában!

Tudtad?