Ezzel a trükkel lehet tartós a parfümöd!

2022. január 11.
A TikTokon futótűzként terjed az a trükk, amivel állítólag tartósabb lesz a parfümünk.

Bár a TikTok aktuális szépségápolási trükkjei néhány esetben kimondottan hasznosnak bizonyulnak, gondoljunk csak a mélyhűtött sminkszivacsra, a szakértők ennek ellenére mindenkit óva intenek, nem szabad minden tippre vakon rábízni magunknak, annak ugyanis visszafordíthatatlan következményei lehetnek.

parfüm

Szerencsére a legutóbbi trend kellőképp ártatlan ahhoz, hogy egy próbát megérjen. Míg a TikTokon a legtöbb tanács bőrápolás és smink témakörében érkezik, addig utóbbi a parfümöket veszi célba, vagyis egy kellemetlen és zavaró körülményt, amit sokan a saját bőrükön is tapasztalnak: azt, amikor a parfüm rövid időn belül elveszíti erejét. Ez akkor különösen bosszantó, amikor az ember súlyos tízezreket fizet egy-egy üvegcse esszenciáért.

A közösségi platform trükkje ezen kíván segíteni, ehhez pedig az egyik leghétköznapibb terméket, a vazelint ajánlja. A parfümhasználat előtt vékonyan be kell kenni vazelinnel azt a területet, ahova az esszencia kerül, majd erre permetezni az illatot. Bár a trükkel kapcsolatban sokan szkeptikusak, a kommentszekcióban többségben vannak a pozitív visszajelzések. Mindenesetre egy próbát biztosan megér a dolog.

Forrás: The List Fotó: Getty Images

Olvasd el ezt is!