5 erős frizuraváltás, ami sínre tette a sztárok karrierjét

2022. január 27.
Modellként, de színészként is komoly jelentősége van a karrierjük szempontjából, hogy milyen frizurával állnak a kamera elé. Úgy tűnik, sok sztárnak egy éles váltás hozta meg a sikert.

Emma Stone

Meglepő, de Emma Stone természetes hajszíne szőke, sőt az eredeti hajszínével kapott is pár mellékszerepet, de a karrierje akkor emelkedett igazi magaslatokba, amikor 2010-ben az akkor barnára színezett tincseit vörösesre festette. Emma Stone egyébként egy szerep kedvéért váltott először vörösre, mégpedig azért, hogy eljátszhassa Jules karakterét a Superbad című filmben.

Előtte…

…utána

sztarok-frizura-valtas

Kristen Stewart

Kristen Stewartot sokféle frizurával láthattuk az utóbbi években, a platinaszőkétől a barnáig sok mindent kipróbált. Az eredeti hajszíne valahol a sötétszőke közelében van, ám kezdő tiniszínészként sötétbarna hajjal láthattuk a vásznon – még mielőtt Bella Swan szerepét megkapta volna. Több évig maradt is ennél a színnél, mielőtt elkezdte kifejezetten gyakran változtatni a frizuráját és a hajszínét is.

Előtte…

sztarok-frizura-valtas

…utána

sztarok-frizura-valtas

…utána

Scarlett Johansson

Scarlett igazán kedveli a drasztikus frizuraváltásokat, de elsősorban mégis a szőke díva kategóriában lett ismert (Vicky Cristina Barcelona, Nem kellesz eléggé, Match Point). Pedig csak 2004-ben váltott először, az egyébként eredetileg barna tincseiről szőkére.

Előtte…

sztarok-frizura-valtas

…utána

sztarok-frizura-valtas

Mia Farrow

A színésznőt nagy eséllyel mindenki kizárólag jellegzetes vörösesszőke pixie-jével tudja elképzelni, pedig valaha hosszú, hirtelenszőke frizurát viselt. Állítólag még A nagy Gatsby szerepe előtt esett neki otthon körömollóval, és maga vágta le hosszú fürtjeit, amikor a Peyton Place sorozatban játszott a Fox Studiosnál. „Ez még jóval azelőtt történt, hogy hallottam volna Vidal Sassoonról – nyilatkozta később Farrow. – Az akkori párom, Frank Sinatra imádta röviden, így maradtam ennél.”

Előtte…

sztarok-frizura-valtas

…utána

sztarok-frizura-valtas

Nicole Kidman

A színésznő a BMX banditák forgatását még vad, göndör hajjal fejezte be, és bár kapott még utána kisebb-nagyobb szerepeket szép számban, az igazán nagy áttörés azután jött, hogy a 90-es évek elején egyenes hajra váltott. Olyan filmekben játszott kiegyenesített, vöröses, és vörösesszőke frizurával, mint az Átkozott boszorkák és a Moulin Rouge.

Előtte…

sztarok-frizura-valtas

…utána

sztarok-frizura-valtas

Forrás: marieclaire.com.au Fotó: Getty Images

Láttad már?