Kate Hudson menyasszony lett

2021. szeptember 17.
Bár úgy tűnt, papír nélkül is remekül megvannak, Danny Fujikawa végül csak feltette a nagy kérdést Kate Hudsonnek.

Az Instagramján jelentette be a nagy hírt Kate Hudson: megkérte a kezét harmadik gyermekének apja, Danny Fujikawa. Egy hegy tetején mutatta meg az eljegyzési gyűrűt a színésznő, akinek leendő sógornői az elsők között gratuláltak, és árulták el, hogy alig várták, hogy ez megtörténjen, mert már nem tudták volna sokáig titokban tartani, mit tervez féltestvérük. 

kate-hudson-danny-fujikawa-eljegyzes

Kate Hudson és Danny Fujikawa 2016 decembere óta vannak együtt. Közös gyermekük, Rani Rose 2018-ban született. A pár kapcsolata is nagyban köszönhető Fujikawa nővéreinek, akik közös ismerősként ismeretették össze fivérüket a színésznővel, ám jó tíz évvel szerelmük szárba szökkenése előtt.

„Először 23 éves koromban találkoztam Dannyvel, már nagyon terhes voltam a legidősebb fiammal, Ryderrel – mesélte Hudson. – A féltestvérei, Sara és Erin a legjobb barátnőim, így azonos körben mozogtunk már nagyjából egy évtizede.”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kate Hudson (@katehudson)

„Danny elhívott kirándulni, és amiről azt gondoltam, hogy egy családi baráttal történő hegymászás lesz, gyorsan első randivá alakult. Semmi sem történt az első randin. Sőt, valójában hónapok teltek el az első lépésig. Az első csók ezen a hídon csodás volt, a csók egy évvel később még édesebb. Szóval a 15. évfordulóján annak, hogy ismerjük egymást, megnyithattuk a szívünket egymás felé, hogy érezzük a tiszta szeretetet, ami valódi csoda.”

Ez lesz Hudson második házassága, korábban a rockzenész Chris Robinson felesége volt 2000 és 2007 között. Közös fiuk, Ryder már 17 éves. A színésznő második gyermekének, a 10 éves Bingham Hawn Bellamy-nak Matt Bellamy zenész az édesapja, akivel az eljegyzésig jutottak. 2014-ben szakítottak. Danny Fujikawának ez lesz az első házassága.

Forrás: ET Online Fotó: Getty Images

Olvass tovább!