Kate Hudson zseniális módszerrel pótolta a hiányzó sodrófát

2021. december 14.
Gyakran megesik, hogy azzal kell dolgoznunk, ami van, és kreatív megoldásokhoz kell folyamodnunk. Pont ez történt Kate Hudsonnel is, mikor az ünnepi sütés kellős közepén jött rá, hogy az egyik legfontosabb dolog hiányzik a konyhából: a sodrófa.

„Létfontosságú eszköz” – írta a poszt mellé az Instagramon Kate Hudson, melyben vőlegénye, Danny Fujikawa meg is kérdezte tőle, mit is csinál tulajdonképpen. „Kinyújtom a tésztát. Nincs sodrófánk ebben a házban” – világosította fel a színésznő Fujikawát, miközben látható, hogy a pitetésztát éppen egy sütőtökkel egyengeti. „Azért nem olyan jó, mintha sodrófám lenne” – vallotta be Hudson a végén.

kate-hudson-sodrofa-karacsonyi-lakoma

Sodrófa ide vagy oda, azért meg kell hagyni, hogy bármelyik sütni-főzni szerető ember odaadná nemcsak a sodrófáját, de a gyúródeszkáját is egy olyan konyháért, amiben Kate Hudson dolgozott éppen. A konyhabútor natúr fából készült, amitől letisztult és otthonos a helyiség hangulata, a fények pedig csak fokozzák a melegséget és a barátságos enteriőrt.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kate Hudson (@katehudson)

A kommentek között a sütőtökön kívül más remek javaslatokat is kapott Hudson, mivel helyettesítheti legközelebb a sodrófát, például vodkásüveggel. A színésznő elszántságát még Jamie Oliver sztárséf is értékelte, három tapsoló emojit hagyott a kommentszekcióban a szakács. 

Másnap Kate Hudson a fáradozásai eredményét is megmutatta: rengeteg, nagyon finomnak tűnő pitét.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kate Hudson (@katehudson)

Forrás: Apartment Therapy Fotó: Getty Images

Olvass tovább!