3 boldogító tavaszi illat, ha új parfümöt keresel

2022. február 23.
Hamarosan beindul a tavaszi parfümzsongás, már most szinte minden nap érkezik hír egy-egy újabb ígéretes illat bevezetéséről. Mi most három boldogságfokozó kedvencet válogattunk ki közülük.

Boldogságbombák a kölninagyágyútól

Amennyiben illatok terén nem vagyunk biztosak a dolgunkban, egy kifinomult, egyszerre élénkítő, mégis nyugtató kölni lehet a jó választás. A 4711 Acqua Colonia egy zseniális virágos-gyümölcsös új vegán családtaggal jött ki Starfruit & White Flowers néven (50 ml, 8075 Ft), ahol egymással kontrasztban álló alkotóelemekkel játszottak az illatok tervezésekor. Tényleg egy gyümölcsorgia – friss, ínyenc jegyekkel.

tavaszi-parfum-ujdonsag

Limitált szériás, ha szereted az extra parfümöket

Azoknak, akik a különlegességekre vadásznak, és szeretik, ha illatukat a legtöbben nem tudják azonnal beazonosítani névvel és márkanévvel, a Malin+Goetz Strawberry Eau de Parfum (50 ml, 29 850 Ft) esélyes jelölt lehet a gyümölcsös, ragyogó illatok kategóriájában. A limitált szériás uniszex illat a márkaalapítók, Matthew és Andrew kertjében fellelhető közönséges szamóca újragondolt értelmezése. A zamatos gyümölcs rebootját itt a bergamott és a rózsabors élénk, éles jegyei fűszerezik meg, amihez felsorakozik még egy kis pézsma, jázmin és illatos nőszirom.

tavaszi-parfum-ujdonsag

A naplemente arany és korall színei illatba öntve

A harmadik választásunk ezúttal egy, a luxusfronton több szempontból is ígéretes indulóra, a Valentino Born in Roma Coral Fantasy parfümre (50 ml, 32 500 Ft) esett. Egyrészt a gyümölcsös, virágos boldogító illatok sorát erősíti, másrészt – ahogyan az alkotói 3 szóban összegzik az erejét – Color, Cool és Couture. A két francia parfümőr, Valentino Nadège Le Garlantezec és Jacques Huclier a római naplemente ragyogó korall- és narancsszíneiből inspirálódott, és tényleg egészen mesterit alkotott. A narancsesszencia, energizáló kiviakkordok, lédús narancs jegyek és játékos frissesség jellemzi a tavasz egyik legszexibb, boldogító illatát.

tavaszi-parfum-ujdonsag

Olvass tovább!