A szerkesztőség szépségkedvencei: Lampért Zsófia

2022. február 08.
Minisorozatunkban a szerkesztőségünk tagjai rántják le a leplet arról, mivel is tartják magukat top formában a home office alatt. Ezen a héten Lampért Zsófia kolléganőnktől következik 3 téli szépségkedvenc.

Nuxe Rêve de Miel® ajakápoló

Idén a maszkok nem kerültek elő oly mértékben, mint az előző évben, így a szeles, hidegebb idő ismét szabadon éri a száj érzékeny bőrét. Amit egyáltalán nem bánok, mert így végre ismét ezt a csodás állagú és illatú ajakbalzsamot használhatom ahelyett, hogy a maszkné távoltartására és kezelésére kellene újabb és újabb módszereket kitalálnom. Az már csak hab a tortán, hogy limitált kiadású We Love Bees változatban is kapható idén ez a mézes csoda.

La Roche-Posey Cicaplast kézkrém

Az iskolaév – és így a véget nem érő kézfertőtlenítőzés – kezdete egybeesett nálunk egy új családtag, a kutya érkezésével, ami azt jelenti, hogy a szokásosnál is többet mosunk kezet. Ezt már nem bírta kivörösödés és irritatív ekcéma nélkül egyik családtag keze sem, amit a Cicaplast kézkrém tökéletesen és kíméletesen elmulasztott gyerekeknél és felnőtteknél egyaránt.

The Body Shop gyömbéres fejbőrápoló szérum

Az utóbbi években muszáj volt szembesülnöm a változókor első tüneteivel. A korábban kifejezetten zsíros bőröm és hajam egyszeriben elkezdett kiszáradni. Most már én sem úszhatom meg a hajmosást egyetlen sima, egyszerű samponnal, mivel az egyre több ősz hajszál és a szárazabb fejbőr extratáplálást igényel. Nemcsak azért, hogy egészséges fényű legyen a hajam, de azért is, hogy ne viszkessen a fejbőröm. A gyömbéres szérumban különösen szeretem, hogy gyorsan felszívódik, nem hagy olajos érzést a hajon és azonnali enyhülést hoz két hajmosás között is.

Olvass tovább!