3 kedvencünk az új Krémmánia Beauty Boxból, szerezd be te is

2022. április 15.
A legújabb Krémmánia Beauty Box ezúttal hajápolással kapcsolatos termékeket tartalmaz. Megmutatjuk 3 abszolút kedvencünket a dobozból, és van egy jó hírünk is: még kapható néhány box.

A Krémmánia csapata ezúttal olyan termékeket válogatott össze, amelyek a haj ápolásának és formázásának jegyében lettek kiválasztva, és amelyek segítenek a szépen ápolt haj elérésében. Mi pedig eláruljuk, hogy melyik három termék lett a kedvencünk.

Hajhullás ellen

A hajhullás sokunk életét megkeseríti. A tökéleteset megtalálni nem könnyű feladat. Az sem utolsó szempont, hogy olyan terméket találjunk, ami nem szárítja a hajat, de mégis tisztít. Az APIVITA Women’s Tonik Sampon Hajhullás Ellen Nőknek lett az egyik kedvencünk a Krémmánia új dobozából, ráadásul a 75 ml-s verzió szuper, ha például nyáron strandra vagy akár a nyaralásra szeretnénk magunkkal vinni. Ez a sampon kifejezetten nők számára készült és az összetevői serkentik a haj növekedését, segítik megerősíteni, revitalizálni a hajhagymákat, javítja azok vérellátását és a fejbőr mikrokeringését. A hajszálaink erősebbek és ellenállóbbak lesznek, és a hajunk sűrűségét is megnöveli. Tökéletesen tisztít, de nem szárít és megvédi a fejbőr egészséges flóráját.

Vegán sampon utazáshoz (is)

A szilárd samponok jó ideje kedvenceink. A N.A.E. Riparazione Regeneráló Szilárd Sampont könnyen magunkkal vihetjük bárhová, és nem ez a legnagyobb előnye. A sampon ECOCERT Cosmos Organic tanúsítvánnyal rendelkezik, teljesen vegán, viszont a benne található bio olíva és bazsalikom kivonat hatékonyan tisztítja és selymessé teszi a száraz hajat anélkül, hogy elnehezítené azt. Műanyagmentes és 100%-ban újrahasznosítható csomagolásban, biológiailag lebomló és csökkentett vízfelhasználással készült formula. Ökotudatos választás.

Természetes hajfény

Most, hogy nyakunkon a nyár, és remélhetőleg sokat leszünk medencékben, tóban, tengerben, még fontosabb, hogy megfelelően ápoljuk a hajunkat. A Naturissimo Moringa & Jojoba Hajfény Balzsam száraz, töredezésre hajlamos hajra ajánlott, a hajregenerációt támogató természetes hajfény balzsam az egészséges, ép hajszálak képződését segíti elő. Sokkal könnyebben tudjuk kifésülni a hajunkat, erről pedig a jojobaolaj és tucuma vaj is gondoskodik, a haj regenrációját pedig a nyírfalevél kivonat, a mandulatej hidrolizátum és az eukaliptusz illóolaj segíti.

Mit találsz még a dobozban?

Authentic Beauty Concept Replenish Mask (30 ml)

A vegán ABC szilikonoktól mentes, intenzíven tápláló hajpakolása erősíti a hajszálakat és segít helyreállítani a kutikulát. A formula egy növényi alapú olajszármazékot, dicaprilyl karbonátot tartalmaz, ami egy kondicionáló és bőrpuhító összetevő, mely védőréteget képez a hajszálak felszínén, erősítve a kutikulát.

Baba 2in1 Sampon és Balzsam Mandulaolajjal (400 ml)

Nemrég újultak meg kívül-belül a Baba samponok, melyek közül tettünk is egyet a dobozunkba, mégpedig a természetes eredetű édesmandula-olajjal gazdagított sampon és balzsamot, ami nemcsak tisztít, hanem hidratál és kondicionál is. A termék minden hajtípust tisztít és jól fésülhetővé varázsol a hajmosás után.

Bloom Hair Hajvitamin (60 db)

Egy hónapra elegendő hajvitamin is található még a mostani dobozunkban, hogy ne csak kívülről, hanem belülről is támogassuk hajunk egészségét, szépségét. A Bloom Hair vitaminok egyedülálló összetevők kombinációját tartalmazzák, amelyek minden szükséges tápanyaggal ellátják a hajat egészségük, növekedésük és szépségük érdekében.

 

Gliss 7 sec Color Perfector Express Repair Hajpakolás (200 ml)

A tavalyi év kedvenc hajápoló újdonságai között voltak a Krémmánián ezek az innovatív formulájú hajpakolások, melyek közül a festett hajra való változatot találhatjátok meg a mostani box-unkban. A hajpakolás alkalmazáskor folyékony állagúból krémes textúrájúvá alakulva teszi fényessé és regenerálttá a hajat, mindössze 7 másodperc alatt.

Helia-D Regenero Hajerősítő Balzsam (200 ml)

Rendszeres használatra ajánlott hajerősítő balzsam, amely könnyen fésülhetővé teszi a hajat. A balzsam hatóanyaga a 26 gondosan választott gyógynövényből álló Regenero Oldat, ennek segítségével táplálja és erősíti a gyenge, töredezett hajszálakat. További hatóanyagainak köszönhetően a hajszerkezet erősebbé, egészségesebbé válhat.

Invisibobble Hajgumi

A hajgumik királynőjét is a box-ban köszönthetjük! Az Invisibobble különlegessége, hogy nem húzza a hajat, ergonomikus kialakításának köszönhetően nem töri meg a hajszálakat, és nem okoz fájdalmat hosszú ideig copfban viselve sem, amennyiben pedig kitágul, meleg vízbe rakva visszanyeri eredeti alakját. A dobozok négyféle variáns közül rejtenek egyfélét.

Isana Hair Intenzív Ápoló Hajolaj Hőség Ellen (100 ml)

A Krémmánia egyik legnépszerűbb, szinte csupa 5 csillagos véleményt begyűjtő hajolaját is megtalálhatjátok a dobozban. A könnyű, mégis intenzív hajápoló olaj 230°-ig védi a hajat a hajszárító hőjétől és jojobaolajjal ápolja a hajat. Elnehezítés nélkül javítja a fésülhetőséget. Egyszerűen és gyorsan változtatja a fénytelen és igénybevett hajat ragyogó kinézetűvé.

Krémmánia Hajszárító Turbán

Hagyd, hogy a belül 100%-ban pamut törölközőnk szárazzá varázsolja hajad, miközben öltözködsz vagy a sminkedet készíted. Sokkal jobb, kíméletesebb és gyorsabb megoldás, mintha törölgetnéd a hajad. A turbánformát megtartó, hátul elhelyezett gomb rögzíti törölközőt, így gond nélkül belefeledkezhetsz a további testápolásba és szépítkezésbe.

TRESemmé Rugalmas Tartást Adó Hajlakk (250 ml)

Ez a professzionális minőségű hajlakk segít tökéletes tartást biztosítani a hajnak a mindennapok során, miközben segít megőrizni annak természetes megjelenését is. A hajlakk nem hagy ragacsos termékmaradványokat a hajadban, és egyszerűen kifésülhető.

Most még tiéd lehet a doboz! Kattinst IDE!