Ruha nélküli címlapot vállalt be a 78 éves színésznő

2022. április 27.
Az elbűvölő Lauren Hutton a Harper’s Bazaar májusi címlapján mutatta meg magát félmeztelenül.

A 78 éves Lauren Hutton színésznő és egykori modell merész lépésre szánta el magát, a Harper’s Bazaar magazin címlapján ugyanis mindössze egy Gucci blézert visel, kebleit pedig a kezeivel takarja. Hutton büszkén vállalja  akorát, 73 évesen a Vogue Italia címlapját is bevállalta. A májusi lapban a gyönyörű színésznő modellkarrierjéről, szépségápolásról, a plasztikai sebészet veszélyeiről, és egyszerű bőrápolási titkairól mesél. Elárulja, hogy az 1960-as években került New Yorkba, ahol a Christian Dior modellje lett, a heti gázsija pedig mindössze 50 dollár volt, és megdöbbenve látta, hogy sokak modellkarrierje milyen tiszavirág életű volt.

„Harminc fele jártam, tudtam, hamarosan az én időm is lejár, de meg akartam védeni magam egy olyan szerződéssel, amely garantálja, hogy még évekig dolgozhassak” – meséli Lauren Hutton, aki a Revlonnal szerződött le, ami hatalmas üzleti fogásnak számított akkoriban, másfél évtizeddel később pedig még mindig dolgozott — és kiélvezte a természetes öregedés minden fázisát.

„Amikor elkezdtem Steven Meisellel fotózni, mondtam neki: – Nem fogok fiatalabbnak tűnni”, ő pedig azt válaszolta: „Imádom ezt! Ezért dolgozom veled” – idézte fel a színésznő, akinek a plasztikai beavatkozásokról is megvan a véleménye, szerinte az vékony jég, sok olyan embert ismer, akik mára teljesen elvesztették eredeti arcukat.

Lauren Hutton a napi szépségápolási rutinját is megosztja az olvasókkal: „Általában igyekszem korán lefeküdni, sokat szeretkezni vagy olvasni” – viccelődött, és elárulta, rettenetes, de olykor a legszívesebben szappanos vízzel mos arcot. A StriVectin S.T.A.R. Light Retinol Night Oil termékét és saját ültetvényének aloéját használja az arcán és a dekoltázsán. Szőke tincseit a 26 dolláros Briogeo B. Well Organic + Cold-Pressed Castor Oil ricinusolajjal ápolja.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Harper’s BAZAAR (@harpersbazaarus) által megosztott bejegyzés

Forrás: Pagesix Fotók: Getty Images

Olvasd el ezt is!