3 zöld szépségnagyágyú

2022. április 28.
A héten válogatott témájú zöld tartalmakkal jelentkezünk azoknak, akiknek fontos a fenntarthatóság vagy a tudatosság a hétköznapokban. A frissen megjelent Marie Claire Go Green lapszám kapcsán most 3 izgalmas, zöld szépségújdonságot mutatunk be.

Mennyei illat, ragyogó tincsek

A zöld flakonos szépségújdonságok között igazi jolly joker a Fructis Hair Food Banana hajpakolás (2399 Ft), amelyet a száraz hajak megmentésére alkottak meg. A sprőd, élettelen hajvégek, a nehezen kezelhetőség komoly dráma a száraz hajjal küzdők életében. Rengeteg gondot okozhat szezontól függetlenül, nyáron és télen, tavasszal és ősszel is komoly kihívás elé állítva bennünket. Minderre pedig a Garnier most egy környezetbarát csomagolást kapott, speciális formulával ad választ. A banán erejével szépítő újdonság ragyogóvá varázsolja a hajat, tápláló hajpakolásként, kondicionálóként vagy öblítésmentes törődésként is használhatjuk. Zseniális társ lehet a hajápolási rutinunkban, ha fontos számunkra a zöld mentalitás is szépségfronton.

go-green-szepsegujdonsag

Természetes összetevők, a Föld inspirálta színek

A OPI Nature Strong kollekció egészen üdítő újonc, amely a körömlakkplatformon hoz komoly zöld hatást magával a tavaszi szezonban. A márka első, magas teljesítményű, természetes eredetű (olyan minőségi növényi eredetű összetevőkkel, mint a cukornád, búza és kukorica, és fenntartható csomagolással) körömlakkjának minden árnyalatát egészen 7 napig élvezhetjük szín- és fényfakulás nélkül, vagyis amellett, hogy természetes összetevőinek hála beírhatunk egy nagy piros pontot, azért a tartósság terén is tudunk minek örülni. Ha mindez még nem volna elég, extraként itt még megjegyezhetjük a tényleg könnyed felvitelt (tanúsíthatjuk) és gyors száradási időt. A mostani szezonban sem okoztak csalódást, semleges földszínek, élénk színfoltok mellett időtálló, krémes és csillogó, a természet inspirálta árnylatokkal is csábítanak – szépen kiemelve a színek szerepét a Föld körforgásában. A mi kedvencünk a Nature Strong szériából a lágy, szofisztikált For What It’s Earth nevű rózsaszín (5790 Ft), aminél szebbet még a nagyi rózsakertjében sem nagyon találni…

go-green-szepsegujdonsag

Cellulitkezelés otthon

Határozott tervekkel indult neki a 2022-es évnek az olasz Vagheggi, amely a fitokozmetikai téren aktív szépségmániásoknak nagy eséllyel ismerősen csengő név. 40 éve aktívak az etikus és fenntartható alapanyagok alkalmazása terén, a természetes, organikus, vegán és környezetbarát készítmények frontján rengeteg izgalmas terméket láthattunk már tőlük. Mi most a két különleges, alga hatóanyagaival dolgozó Fuoco Plus és a Sinecell sorozatukra irányítjuk a reflektorfényeket, a márka ugyanis ebben a két kollekcióban tömöríti az alakformálás és cellulit elleni testkezelés terén nagyot alkotó készítményeit. Ilyen közülük a Sinecell sorozat önálló kitje (33 134 Ft), amely mindent tartalmaz, amire szükség lehet egy tavaszi megújuláskor, ha a cellulitkezeléséért otthonunkban tennénk sokat. Bőrmegújító hatású szérum, éjszakai pakolás és masszázskesztyű is benne sorakozik.

go-green-szepsegujdonsag

Olvass tovább!