3 + 1 vadonatúj parfüm, ami telitalálat lesz nyárra

2022. június 09.
Most azoknak készültünk egy izgalmas, 3+1 válogatással, akik parfümök téren szeretnének újítani, mégpedig a legígéretesebb újdonságok közül válogatva.

Ha imádod a nyarat és a gyümölcsös illatjegyeket…

A Calvin Klein CK One Summer Daze (DT 100 ml, 19 290 Ft) limitált szériája nélkül szinte nincs is nyár, legalábbis egy megszállott illatrajongó számára. Évek ót izgalmas pillanat, amikor a márka porondra lép aktuális szezonális mesterművével, és idén sem okoztak csalódást a brit művésszel, Harry Cartwrighttal közös együttműködésükkel. Az új illatot Cartwright Amerikáról szóló ikonikus, egyedi képei ihlették, az innovatív, élénk nyári outfithez pedig természetesen a boldogságos „belső” is tökéletesen passzol. A gyümölcsös jegyeket itt egy csipetnyi melegséggel vegyítették, a végeredmény pedig egy jeges mentateaakkord köré épülő frissítő illat. Az eredeti CK One illat citrusos-gyümölcsös újragondolása mesterfokon.

nyari-parfum-illat

Ha imádod a minőséget…

Az Armani Privé sorozata a csúcskategóriát képviseli számunkra, a mester ízlésének parádés megnyilvánulása mind illatok, mind pedig a külső, vagyis a csomagolás terén. Az olasz luxusmárka uniszex elitszériája idén nyárra két, a tanzániai síkság, valamint a tanzanit kő magenta árnyalata által ihletett illattal jött ki, mégpedig Indigo Tanzanite és Magenta Tanzanite néven (100 ml, 97 500 Ft), nem mellesleg pedig egy Privé applikációval is, amely lényegében segít megtalálni a hozzád legjobban illő haute couture illatot. A mesebeli drágakőre hajazó külsőben egyedülálló illatok rejtőznek, az Indigo Tanzanite egy rejtélyes és intenzív pacsuli krémes, balzsamos aurájú illat, míg testvére, a Magenta Tanzanite a kávé és a füstös dohány akkordokat egyesíti egy különleges, fűszeres keverékben.

nyari-parfum-illat

Ha imádod a különleges mixeket…

A bevállalósabb, egyedibb illatokra vadászóknak egészen különleges jelölt lehet a Moschino Toy 2 Bubble Gum EDT (Moschino Toy 2 Bubble Gum EDT (30 ml, 16 500 Ft) illata, elég, ha csak ránézünk, látjuk, hogy egy valóságos vidámság koktél bújik meg benne. És tényleg, a virágos-gyümölcsös-orientális ínycsiklandó illatkombóban az élénk rágógumi jegy startol, méghozzá egyszerre édesen, fűszeresen és intenzíven. A kandírozott citrusokat a zamatos barack és az olyan fűszeres jegyek, mint a gyömbér vagy a fahéj ellensúlyozzák, de nem hiányoznak az illatból a pézsmás és a fás akkordok sem.

nyari-parfum-illat

Plusz egy kedvenc, ha imádod a virágokat…

A Gucci álomkertjéből érkezett egyenesen az idei nyári szezonra Boom Eau de Toilette (50 ml, 31 590 Ft), amely akkor lesz számodra az igazi, ha a virágos verziók között keresel egy frissebb indulót. Az illat az eredeti Bloom légiesebb, könnyedebb változata, de nem hiányzik belőle az EDP jellegzetes illatjegy hármasa, a jázminrügy, tubarózsa és rangoon creeper (rangooni kúszónövény) sem. A nerolirajongóknak jó hír, ​​„helyett kapott benne” némi neroli akkord mézes édességgel és zöld citrusos frissességgel.

nyari-parfum-illat

Olvass tovább!