A szerkesztőség szépségkedvencei: Czvitkovits Judit

2022. március 01.
Minisorozatunkban a szerkesztőségünk tagjai rántják le a leplet arról, mivel is tartják magukat top formában a home office alatt. Ezen a héten Czvitkovits Judit kolléganőnktől következik 3 téli szépségkedvenc.

BYBI Night Nutrition Protein Night Cream

Egy mindjárt negyvenéves, szuperszenzitív, vízhiányos bőr és néhány mélyebb ránc tulajdonosa volnék, aki korán megtanulta, pórul jár, ha nem vigyáz a bőrére. Érzékeny bőröm miatt hamar a natúrkozmetikumok világában találtam magam, ahol semmi perc alatt elvarázsoltak a különböző gyógynövényekből, virágokból, zöldéségekből, gyümölcsökből készített termékek. A rajongásom pedig azóta is töretlen. Ezek után nem meglepő, hogy hamar beleszerettem a BYBI Night Nutrition Protein Night Cream vegán és cruelty-free éjszakai krémbe, ami olyan, akár egy gazdag turmix: van benne mandarinvíz, brokkolimagolaj, mangómagvaj, zabmagolaj, málnamagolaj, kelkáposzta, citrom és sárgarépa. A hatóanyagok alvás közben dolgoznak, hogy reggelre hidratált, pihe-puha és ragyogóan egészséges arcbőrrel ébredjen az ember. Aminek külön örülök, hogy a szemkörnyék fáradtságát is csillapítja, a mikroráncok kisimulnak, az ember elhiszi, megállíthatja az idő kerekét.

BYBI Night Nutrition Protein Night CreamBYBI Night Nutrition Protein Night Cream

JO MALONE Poppy & Barley Cologne

Miután az identitásom szerves részévé vált Bvlgari parfümöt pár éve kivonták a forgalomból, évekig nem találtam azt az illatot, ami akár csak egy picit is kárpótolni tudott volna. Persze nem adtam fel, miközben folyamatos keresésben voltam, jó pár kompromisszumot kötöttem, és próbáltam elhinni, megtaláltam az igazit. Persze nem így történt. Pár hónappal ezelőtt aztán legkedvesebb barátnőm meglepett ezzel a JO MALONE Poppy & Barley Cologne illattal, az egyensúly pedig váratlanul helyreállt. A pipacsos, rózsás, ibolyás, feketeribizlis, árpás, búzás összetevőket bár máig nem sikerült szimat alapján beazonosítani, a lényeg, hogy újra rám találtak azok az illatmolekulák, amiktől sokkal jobban érzem magam a bőrömben.

Jo Malone

VAGHEGGI BIO+ 24 órás hidratálókrém

Évek óta a napi szépségápolási rutinom kötelező reggeli eleme a VAGHEGGI BIO+ hidratálókrém, ami igazi csodaelixír a hozzám hasonló fitokozmetikum-rajongóknak. A botanikuskert-illatú krém azonnal felszívódik, hogy aztán egész nap érezhetően ápolja és védje a bőrt; nincs maszkhatás, se csillogó bőr, se szárazságérzet. A kozmetikum Cosmos Organic tanúsítvánnyal rendelkezik, ami szavatolja, hogy egy professzionális bio- és vegán kozmetikummal van dolgunk. A tégely olívaolajat, karitévajat, fehérüröm-kivonatot és egy málnás hidratáló komplexet tartalmaz. Bár a krémet valamennyi bőrtípusra bevethetjük, ha biztosra szeretnénk menni, akkor bemehetünk a Vagheggi nemrég nyílt budapesti üzletébe, ahol a szakképzett munkatársak egészen biztosan segítenek.

Vagheggi

Olvasd el ezt is!