Őket szeretik a Beckham fiúk, Brooklyn, Romeo és Cruz

2022. június 23.
Victoria és David Beckham hosszú évek óta a világ egyik legkedveltebb álompárja. A családcentrikus házaspár prioritási listája elején mindig a gyerekeik állnak. Ezt a szemléletet átadták a csemetéiknek is, akik nem hisznek a rövidtávú kapcsolatokban.

Bár David Beckhamet többször is megvádolták azzal, hogy megcsalta a feleségét, Victoriát (és az igazságot talán sosem tudjuk meg), ők mégsem fordítottak hátat egymásnak – és a kapcsolatuk mára erősebb, mint valaha. Sőt, az egykori Spice Girl azt mondja, kiegészítik egymást és David férjként, illetve apaként is nap mint nap lenyűgözi őt. Pedig már több mint húsz év eltelt azóta, hogy 1999. július 4-én összekötötték az életüket, és időközben négy gyermekük is született.

David és Victoria Beckham a fiaikkal

David és Victoria Beckham a fiaikkal

Ugyan a kislányuk Harper Seven egyelőre még nem regisztrálhatott az Instagramra, három fiuk, Brooklyn, Romeo és Cruz évek óta aktívan posztolnak a közösségi oldalakon, és azt sem titkolják, ki rabolta el a szívüket. Egy biztos, ami az álompár státuszt illeti, a szüleik nagyon magasra tették a mércét előttük, ám a jelek szerint mindent megtesznek azért, hogy a nyomdokaikba léphessenek. Kíváncsi vagy, ki mellett állapodtak meg?

Brooklyn Beckham

Brooklyn Beckham és Nicola Peltz

David és Victoria legidősebb fia, a szüleihez hasonlóan egészen fiatalon házasodott, mivel alig múlt 23 éves, amikor nemrégiben feleségül vette Nicola Peltzet. Brooklyn 2017-ben, a Coachella fesztiválon találkozott először a modell-színésznővel, de csak két évvel később, 2019 októberében kezdek el randizni, amikor újra összefutottak egy buliban. 2020 januárjában az Instagramon is felvállalták a kapcsolatukat, az élet pedig elég hamar próbára is tette őket, hiszen tavasszal, a koronavírus kirobbanása miatt együtt „kellett” karanténba vonulniuk New Yorkban. És bár az összezártság számtalan románcban felszínre hozta a problémákat, Brooklyn és Nicola viszonyát még inkább megerősítette.

Olyannyira, hogy a legidősebb Beckham fiú mindössze hat hónap után megkérte Nicola kezét egy óriási gyémántgyűrűvel, a lány pedig igent mondott. „Én vagyok a legszerencsésebb férfi a világon. Ígérem, hogy én leszek a legjobb férj és egy napon majd apa is” – írta akkor Instagramon, míg menyasszonya elárulta, élete egyik legértékesebb ajándékának tartja Brooklyn szerelmét (azért hatalmas vagyona miatt házassági szerződést írtak alá). 2022 áprilisában oltár elé is vonultak, az esküvőjük vendéglistája pedig hemzsegett az olyan A-listás sztároktól, mint Eva Longoria, Serena és Venus Williams vagy a Spice Girls tagjai.

Romeo Beckham

Romeo Beckham és Mia Regan

Romeo ugyan még csak 19 éves, de úgy tűnik, máris jóval érettebben gondolkozik a korosztályánál, ugyanis 2019 májusa óta kapcsolatban él Mia Regannel. Bár egyelőre nem árulták el, hogyan ismerkedtek meg, de sokan úgy vélik, hogy a divatipar hozhatta őket össze, hiszen Miához hasonlóan Romeo is gyakran modellkedik. Úgyhogy szinte borítékolható, hogy gyakran mozogtak ugyanazokban a körökben. A jelek szerint a lánynak azóta sikerült beilleszkednie a Beckham családba, ráadásul Victoriával kifejezetten közel állhatnak egymáshoz – Mia még modellkedett is a leendő anyósának.

Cruz Beckham

Cruz Beckham

A 17 éves Cruz közel 18 hónapon át randizott édesanyja egyik barátnőjének lányával, Bliss Chapmannel, ám 2022 tavaszán úgy döntöttek, inkább külön folytatják tovább. A legfiatalabb Beckhamet pedig nem sokkal később már egy másik hölgy, Tana Holding oldalán kapták le a fotósok – szóval Cruz hamar maga mögött hagyta a szingliséget. (Ide kattintva megnézheted a képeket!) A fiú új kapcsolatáról egyébként gyakorlatilag még semmit sem lehet tudni, de a bennfentesek szerint Tana civil lány, akit abszolút nem érdekel a párja hírneve.

Fotó: Getty Images, Instagram/@victoriabeckham

Ismered Victoria titkát?