Tízezren vártak Bobbi Brown 26 dolláros szempillaspiráljára

2022. július 28.
Bár januárban kifogytak a készletek, újra kapható Bobbi Brown kedvenc szempillaspirálja, ami a sminkmester szerint egyetlen mozdulattal tökéletes pillákat varázsol.

Bobbi Brown smink- és szépségmogul hatalmas név a piacon, és bár két brandje, a Bobbi Brown Cosmetics és a Jones Road Beauty világhírű, a sztársminkes nem pihen, legutóbb a TikTokot fedezte fel magának, ahol hasznos szépségtippeket oszt meg többek között arról, hogy miképp kell ápolni az ősz hajat, hogyan sminkeljünk 45 felett, és mihez kezdjünk a rosaceával.

Bobbi Brown

Legutóbbi videója annyira népszerű volt, hogy meg sem állt a hatmillió megtekintésig, ami meglepő módon annak volt köszönhető, hogy bejelentette, újra elérhető az a 26 dolláros szempillaspirál, amit a Jones Road Beauty forgalmaz, és aminek várólistájára több mint tízezren iratkoztak fel január óta.

Bobbi Brown a videóban elmondja, a gazdagon pigmentált, szuperfekete szempillaspirál olyan hatást kelt, mint a műszempilla, ami többek között az applikátor kialakításának köszönhető: a kefe feje lekerekített, így egy mozdulattal az összes szempillát eléri. A sminkes azt is elárulta, hogy a szempillaspirál összetételének köszönhetően nincs szükség szempillagöndörítő csipeszre, a festék felhordása után elég a mutatóujjal felnyomni a pillákat, majd várni néhány másodpercet, hogy drámai legyen a hatás. Hab a tortán, hogy a festék az esti arctisztítás során könnyűszerrel lemosható.

Forrás: Prevention Fotó: Getty Images

Olvasd el ezt is!