A 72 éves Twiggy megmutatta kedvenc szempillaspirálját

2022. április 05.
Az XXL szempilláiról (is) híres Twiggy elárulta, ma milyen szempillaspirált használ.

Lesley Hornby (házassága után: Lesley Lawson) brit modell, énekes és színésznő mindössze 16 éves volt, amikor „feltalálta” drámai sminkjét. Twiggy mindössze 17 éves volt, amikor Vogue címlapjára került, ikonikus sminkjét és pixie-jét pedig nők tucatja kezdte el másolni. A ma 72 éves híresség ma is nagy rajongója a szempillaspirálnak, és azt is elárulta, hogy a Charlotte Tilbury’s Pillow Talk Push Up Mascara a kedvence.

„Imádom a Pillow Talk Push Up lashes szempillaspirált, az új Dream Pop árnyalat a kedvencem! Ezt párosítom az új Pillow Talk Dreams palettával” – nyilatkozta Twiggy a People-nek nemrégiben, és azt is elárulta, mindössze 16 éves volt, amikor kitalálta magának a látványos pillákat, melyek elkészítése másfél órába és három pár műszempillába került. Ma már ugyanezt az eredmény a szempillaspirállal is el lehet érni, magyarázta a híresség, aki nem mellesleg a brand nagykövete, és jó barátja Charlotte Tiburynek.

Twiggy abból sem csinált titkot, hogy bőre ragyogását a brand hidratálójának és éjszakai krémjének (Magic Night Cream) köszönheti, bőre ugyanis alapból nagyon száraz. A bőrápolás mellett odafigyel arra is, hogy elegendő folyadékot fogyasszon, és jókat aludjon.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Twiggy (@twiggylawson) által megosztott bejegyzés

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Twiggy (@twiggylawson) által megosztott bejegyzés

Forrás: Prevention Fotó: Getty Images

Olvasd el ezt is!