Lila bazsalikomos illatóda az örömhöz az Hermès-háztól

2022. augusztus 16.
A nyár szín- és illatorgiájához egészen különleges újdonsággal zárkózott fel idén az Hermès, mégpedig az Eau de Basilic Pourpre kölnivel. Az élvezet és a lila bazsalikom előtti tisztelgés jegyében született különleges illatkompozíció a nyár fenegyereke illat terén: friss, csordultig tele napsütötte aromákkal.

Az Hermès családjához idén nyáron csatlakozó Hermès Eau de Basilic Pourpre maga a tökéletes nyári illatutazás, ahova mindenképp érdemes jegyet váltanunk, ha szeretjük a citrusos, aromatikus, zöld, boldogító-mámorító illatokat. A friss lila bazsalikom, az üde zöld bergamott és muskátli által meghatározott kölni pezsdítő újdonság, és nem csak a vidám zöld csomagolása miatt.

hermes-illat-nyito

A légies külső itt valóban légies belsőt is takar, a francia luxusmárka ugyanis olyan parádés, friss illatkopozícióval színezte tovább amúgy is színes palettáját, hogy öröm nézni, „illatolni” egyaránt.

A márka kölni- és kertillat családja egyébként ezzel a bevezetéssel 14 tagúvá bővült, és olyan felhozatallal csábít, amelyben tényleg mindannyian megtalálhatjuk a személyiségünknek, kedvünknek megfelelő „igazit”. A kölnik sorában a 8. Eau de Basilic Pourpre testvéreihez hasonlóan uniszex illat, klasszikus, egyszerű, boldogító nyári kedvencünk lehet. Tervezője Christine Nagel, ami pedig az outfitet illeti: az Eau de Basilic Pourpre a jellegzetes, szuper elegáns narancs Hermès dobozban érkezik, a nyarat ünneplő, vibráló zöld berakással, visszatükrözve az illat aromatikus frissességét.

Olvass tovább!