5 alaphiba, amit a menyasszonyok elkövetnek egy sminkes szerint

2022. augusztus 25. |

Egy tömör, ötös tippsorral segíti a menyasszonyokat egy esküvői sminkes, aki az eddigi kuncsaftok példáján keresztül jött rá, mit érdemes kerülni, és mire kellene nagyon odafigyelni a nagy napon.

Az ausztrál sminkes, Kelly Mills a TikTokon megosztott videójában veszi sorra az esküvői sminkekkel kapcsolatos tapasztalatait a menyasszonyok nagy napjával kapcsolatban, és nem csak makeup fronton.

Az ausztrál sminkes szerint csak pár dolgot kellene betartaniuk, és sokkal gördülékenyebb lehetne a nagy nap. Kelly azt mondja, több mint 50 esküvővel a háta mögött vonta le következtetéseit, amelyeket az említett videóban is megosztott. „Bár én egyelőre egyedülálló vagyok, de egy tanácsot jól megjegyeztem magamnak a több mint 50 esküvő után” – mondta a Victoria állambeli Melbourne-ben élő sminkes.

alaphiba-menyasszony-sminkes

A kevesebb több

Szerinte minél kevesebben tartózkodnak a menyasszonnyal az előkészületi szobában, annál jobb. Kelly azt mondja, a fotós, a sminkes és a fodrász mellett az ő esetében legfeljebb az anyukája lehetne ott, de ő is csak akkor, ha idegileg jó állapotban lesz.

Víz, víz, víz

A hidratálás téma nála sem maradt ki, kifejezetten fontosnak tartja, hogy a menyasszony igyon és egyen is a menyegző előtt. „Ez egy fontos reggel és egy nagy nap. A hidratálás alatt pedig azt értem, víz, kávé és mimóza koktél.

Egy 38 éves, ősz hajú menyasszony az internet új sztárja

Egy 38 éves, ősz hajú menyasszony az internet új sztárja

Bár Kadeja Jacksonnak azt javasolta a fodrásza, tüntesse el ősz hajszálait az esküvőjének napjára, ő a vőlegényével együtt határozottan elutasította ezt az ötletet, mert nem akarta, hogy a tükörből egy idegen nézzen vissza rá.

Jó munkához idő kell

A sminkes szerint alaphiba, amikor a menyasszonyok fél órát szánnak a készülődésre, vagy a fotózásra. 30 perc egyszerűen nem elég idő ahhoz egy fotósnak, hogy elegendő számú képet készítsen. „Egy fotósnak több időre van szüksége, hogy valóban jó képeket készítsen, és ha a menyasszonynak csak egy órája van a fotózásra, szuper stresszes lesz.”

Ragyogás a maximumon

A sminkes a bőrápolás témakörét is megemlítette, itt szinte a Szent Grálként hivatkozik a Go-To Transformazing arcmaszkjára, amit szerinte legalább 1 órával vagy 30 perccel a sminkelés megkezdése előtt érdemes bevetni. Persze csak azután, ha előtte egy teszt során kizártuk az allergiás reakciót.

alaphiba-menyasszony-sminkes

A tökéletes vibe

Végezetül pedig egy saját, kedvenc számokat tartalmazó lejátszási listát ajánl a készülődéshez – és kísérő italokat. Szerinte a polaroid fotók is különleges emlékeket őriznek majd a nagy napról, érdemes ezt is csatasorba állítani az esküvő előtti készülődés idejére.

Fotó: Getty Images Forrás: Daily Mail

Olvass tovább!

Szólj hozzá te is!

Még több Szépség

Zöld körmök karácsonyra: a legsikkesebb választás karácsonyfa köröm

Zöld körmök karácsonyra: a legsikkesebb választás