5 alaphiba, amit a menyasszonyok elkövetnek egy sminkes szerint

2022. augusztus 25.
Egy tömör, ötös tippsorral segíti a menyasszonyokat egy esküvői sminkes, aki az eddigi kuncsaftok példáján keresztül jött rá, mit érdemes kerülni, és mire kellene nagyon odafigyelni a nagy napon.

Az ausztrál sminkes, Kelly Mills a TikTokon megosztott videójában veszi sorra az esküvői sminkekkel kapcsolatos tapasztalatait a menyasszonyok nagy napjával kapcsolatban, és nem csak makeup fronton.

Az ausztrál sminkes szerint csak pár dolgot kellene betartaniuk, és sokkal gördülékenyebb lehetne a nagy nap. Kelly azt mondja, több mint 50 esküvővel a háta mögött vonta le következtetéseit, amelyeket az említett videóban is megosztott. „Bár én egyelőre egyedülálló vagyok, de egy tanácsot jól megjegyeztem magamnak a több mint 50 esküvő után” – mondta a Victoria állambeli Melbourne-ben élő sminkes.

alaphiba-menyasszony-sminkes

A kevesebb több

Szerinte minél kevesebben tartózkodnak a menyasszonnyal az előkészületi szobában, annál jobb. Kelly azt mondja, a fotós, a sminkes és a fodrász mellett az ő esetében legfeljebb az anyukája lehetne ott, de ő is csak akkor, ha idegileg jó állapotban lesz.

Víz, víz, víz

A hidratálás téma nála sem maradt ki, kifejezetten fontosnak tartja, hogy a menyasszony igyon és egyen is a menyegző előtt. „Ez egy fontos reggel és egy nagy nap. A hidratálás alatt pedig azt értem, víz, kávé és mimóza koktél.

Jó munkához idő kell

A sminkes szerint alaphiba, amikor a menyasszonyok fél órát szánnak a készülődésre, vagy a fotózásra. 30 perc egyszerűen nem elég idő ahhoz egy fotósnak, hogy elegendő számú képet készítsen. „Egy fotósnak több időre van szüksége, hogy valóban jó képeket készítsen, és ha a menyasszonynak csak egy órája van a fotózásra, szuper stresszes lesz.”

Ragyogás a maximumon

A sminkes a bőrápolás témakörét is megemlítette, itt szinte a Szent Grálként hivatkozik a Go-To Transformazing arcmaszkjára, amit szerinte legalább 1 órával vagy 30 perccel a sminkelés megkezdése előtt érdemes bevetni. Persze csak azután, ha előtte egy teszt során kizártuk az allergiás reakciót.

alaphiba-menyasszony-sminkes

A tökéletes vibe

Végezetül pedig egy saját, kedvenc számokat tartalmazó lejátszási listát ajánl a készülődéshez – és kísérő italokat. Szerinte a polaroid fotók is különleges emlékeket őriznek majd a nagy napról, érdemes ezt is csatasorba állítani az esküvő előtti készülődés idejére.

Fotó: Getty Images Forrás: Daily Mail

Olvass tovább!