3+1 luxus bőrápoló, amire érdemes volt várnod

2022. április 20.
A tavaszi újdonságok közül most három egészen különleges zöldhajtást mutatunk be, amelyek egyrészt a prémiumkategóriában debütálnak, másrészt pedig egy, vagy éppen több tulajdonságuknak hála tényleg extrafigyelmet érdemelnek.

Május szépe a La Mertől

Közeleg az óceánok világnapja, a La Mer ezért nagyot dobbantott egy, a már a portfólióban szereplő must have újragondolásával. A májusban megjelenő Crème de la Mer speciális kiadásával az amerikai luxuscég lényegében tiszteletét fejezi ki a formuláikban is megtalálható hatóanyagokért és megannyi kincsért, amit az óceánok és vizek biztosítanak az emberiség számára. Az ünnepi csomagolás mellett itt az üzenet, vagyis a vízvédelem fontosságára is irányul a figyelem. De hogy a limitált szériás Blue Heart Crème De La Mer (60 ml, 112 000 Ft) belső tulajdonságairól is szót ejtsünk, nézzük, hogy mi mindenért szerethetjük: telis-tele van vitaminokkal és létfontosságú összetevőkkel, eszméletlen finom, bőrsimító a textúrája, mesterien revitalizál, simít és puhít.

luxus-borapolo-ujdonsagok

Az ultrahámlasztó: 3 az 1-ben

A mikrodermabráziós kezelések ihlették az IMAGE Ageless total microderm exfoliator (19 095 Ft) újdonságát, amely a hámlasztó kategóriában tényleg a csúcsot karcolja. A 3 az 1-ben termék meseszépen teljesít, hámlaszt, segít kiegyenlíteni a bőr tónusát és textúráját, hogy a friss és ragyogó bőr a felszínre kerüljön. A szemcsés, gélalapú textúrában enzimatikus, fizikai és kémiai hámlasztók tudása egyesül, ezek kombinálásával finomítja és újítja meg a fakó, egyenetlen bőrt gyümölcsenzimekkel, hidroxisavakkal, rózsakvarc-mikrokristályokkal és bambuszporral. A megtisztított bőrre kell felvinnünk, nedves ujjakkal bemasszíroznunk 1 percig, majd langyos vízzel leöblítenünk. Figyeljünk arra, hogy 3 percnél tovább nem ajánlott a bőrön maradnia.

luxus-borapolo-ujdonsagok

Retinolújdonság maximalistáknak

Kiváló minőségű, tiszta retinollal ünnepli a tavaszt az Estée Lauder a Perfectionist Pro Multi-Zone Wrinkle Concentrate (30 ml, 37 600 Ft) képében. A stabil szállító közegben itt a retinol hatása tényleg hosszabb időn keresztül érvényesül, az eredmény pedig: megújuló bőr, simább, egyenletesebb tónus. A maximalistáknak igazi telitalálat. Azonnal revitalizál és ragyogóbbá teszi a bőrt, ráadásul már az első naptól stabilan dolgozik a bőrünkön. Csökkenti a ráncok megjelenését, a finom vonalaktól egészen a mélyebb ráncokig, és az első 28 nap alatt egyenletessé teszi a bőrtónust. Minél hosszabb ideig használjuk, annál láthatóbb lesz az eredmény is, de a nagy aranyszabályra, mégpedig a fényvédő alkalmazására itt is fontos odafigyelni.

luxus-borapolo-ujdonsagok

Plusz egy kedvenc: mindent a szemnek

A szemkörnyék érzékeny területe nap mint nap számtalan stresszhatásnak van kitéve, alváshiány, hosszú idő a képernyő előtt és más külső agresszorok gyorsítják fel sajnos az öregedés jelei és tehetik a szemkörnyékünket érzékennyé. A Lancôme Advanced Génifique Yeux Light-Pearl (22 400 Ft) szérum összetételét tekintve egy valóságos mesterfogat, célzottan ezekre a gondokra összeállítva. Pre- és probiotikus részecskék gazdagítják, amelyek erősítik a bőr védőrétegét, de a szem alatti duzzanatokat csökkentő koffein és az erőteljes arganin aminosav is keményen dolgozik itt a bőrszépítésért. A hab a tortán pedig az, hogy a koncentrátum speciális, 360°-os masszírozó applikátorral érkezik. A rugalmas kiegészítő azonnal –3 °C-kal hűti le a szemkörnyéket, küzdve a duzzanatok, finom vonalak és ráncok ellen, erősítve a szempillákat.

luxus-borapolo-ujdonsagok

Olvass tovább!