Ezek az őszi szezon kihagyhatatlan szépségújdonságai

2022. szeptember 09.
A beauty terén az ősz az egyik legsűrűbb időszak, amikor szinte egy pillanatra sem áll le a szépségipar az új termékek bemutatásával. Mutatjuk a legizgalmasabb szépségújdonságokat Kendall Jenner fogfehérítő tollától a luxus testolajig.

Testápolás

oszi-szepseg-ujdonsagok

Chanel Coco Mademoiselle The Body Oil, testolaj, 74 euró

Egészen új, hidratáló belépő, épp hogy Párizsban becsöngettek neki, már nálunk is bemutatkozik az ősz legszebb, legselymesítőbb luxuskedvence megújult formulával. Az illatáról már most ódákat zengenek a rajongók.

Dove Care by Nature Awakening krémtusfürdő száraz bőrre matcha- és japán cseresznyevirág-kivonattal, 1099 Ft

A Nourishing Secrets nyomában érkező Care by Nature kollekció 5 természetes eredetű összetevővel csap bele az őszi szezonba, úgy, hogy öröm nézni, de használni is…

Moroccanoil Ambre Noir Body lotion, testápoló, 12 300 Ft

Egy egész csapattal érkezett a Moroccanoil új üdvöskéje, ultrakönnyű textúrával, szuper gyorsan beszívódva, egy egész rakás gyengéden ápoló összetevővel. Állítólag mennyei…

The Solution Hialuronsavas Hidratáló testápoló, 4299 Ft

Az itthon újonnan bemutatkozott brit márka egészen egyedülálló, hatóanyag-specifikus családdal érkezett meg hozzánk. Intenzíven kényeztető formulákkal nyújt megoldást a különböző bőrápolási igényekre, amelyekkel nagy eséllyel a beautyaddictok új kedvence lehet…

Sminkek

oszi-szepseg-ujdonsagok

Maybelline SuperStay Vinyl Ink folyékony rúzs, 3999 Ft

A maszkviselés időszaka után egyre több márka jön ki gazdagon pigmentált, a szabad szájat ünneplő sorozattal, amelyek közül a Vinyl Ink mellett biztosan nem tudunk elmenni. Szuper stabil tartósság, álomszép árnyalatok, atombiztos pigmentek.

Chanel Les 4 Ombres Tweed szemhéjpaletta, 78 euró

Gabrielle Chanel majdnem 100 éve forgatta fel a női gardróbok világát az első tweedkreációival, most pedig az őszi–téli szezont borzolja fel egy tweedjegyeket őrült elegánsan viselő kollekcióval. Az álomszép kollekcióból a mi kedvencünk ez a káprázatos outfitet viselő paletta.

Giorgio Armani My Armani to go Red Cushion Plissé cushion alapozó és tok, utántöltő 19 500 Ft, tok 14 200 Ft

A Palvin Barbi arcához kötött couture luxuskedvencet idén őszre újragondolta az Armani. A vörös dizájnba öltöztetett cushion alapozó elegáns, cserélhető tartótokkal és optimalizált, ergonomikus kialakítással érkezik.

Artistry Go Vibrant krémes és matt ajakrúzsok, 9600 Ft

Selymes fényes vagy drámai matt hatás? A márka egy sor új „modellel” jött ki, nagyon tartós, szinte teljes fedést biztosítva. Ha pedig egy kis extra fényre vágyunk, áttetsző szájfényt vagy tápláló ajakbalzsamot is találunk a szériában.

Arcápolás

oszi-szepseg-ujdonsagok

Foreo ESPADA BHA+PHA pattanáskezelő gél, 12 490 Ft

A szépségipari innovációkról ismert svéd Foreo új és az egyik leghatékonyabb pattanás elleni bőrápolási rutinjával érkezik idén ősszel. A márka már ismert az ESPADA pattanáskezelő tolla mellé egy gél is érkezik, hogy leszámoljon az eltömődött pórusokkal és a mitesszerekkel.

Vichy Liftactiv Collagen Specialist arckrém, 14 990 Ft

Az ikonikus nappali arckrém most 3-szor több peptiddel tér vissza az őszi szezonra, továbbfejlesztett, aktív formulája pedig zseniálisan teljesítő összetevőket kombinál az öregedés jeleinek korrigálása érdekében.

Omorovicza Bőrtónus kiegyenlítő, 46 500 Ft

A mindennap használható szérum az egyenetlenségek okainak megszüntetésére megalkotott legújabb szépségipari Szent Grál, amelynek bevezetésére még Axente Vanessa is hazalátogatott. Mi nagyon sokat várunk a nemzetközi fórumokon már az egekbe magasztalt szérumtól.

Faace Period, hidratáló arcmaszk, 12 990 Ft

A menstruációs időszak előtti, alatti és utáni időszakra lehet tökéletes társ, és támasz az arcbőr tekintetében. Segít csillapítani a szeszélyes bőr hóbortos viselkedését, és megakadályozza a lehetséges pattanások kialakulását.

Szájápolás

oszi-szepseg-ujdonsagok

Waterpik Ultra WP100E White, családi szájzuhany, 32 900 Ft
A legmodernebb a hasonló okos és sokoldalú elektronikus kedvencek között (külföldön komoly rajongótábora van), ráadásul extra csendesen „dolgozó” szájzuhany, amit a család használhat. A komoly és elegáns külsejű szerkezet segít az ínyt egészségesen tartani, így az jobban ellenáll a plakk és gyulladás kialakulásának.

TePe, színes, sokoldalú ergonomikus fogkefék, 990 Ft

Az imádnivaló színekben bemutatkozó, svéd minőségű felnőtt fogkeféket számos ok miatt szerethetjük majd. Közepes méretű, háromszög alakú fej lágy, egyenes vágású sörtékkel, ergonomikusan formázott lapos markolat a megfelelő fogás érdekében és állíthatóság szerepel az „extrák között”. Utóbbit egyébként a forró vízben való melegítéssel érheted el, a kefefej dőlésszögével és a nyak kívánt helyzetbe hajlításával.  

Moon Whitening Pen, fogfehérítő toll, 19,99 dollár

Kendall Jenner szupermodell fog- és szájápolási „kitérőjéről” már írtunk korábban. Idén, nyár végére tartogatva adta ki a Moon márkával együttműködve a neve alatt futó új rózsa- és mentolízű fogfehérítő ceruzáját és fogkrémjét.

Olvass tovább!