Ők 2022 első félévének sztárbabái

2022. július 07.
Bár az idei év java még hátravan, máris számtalan olyan híresség akad, aki szülői örömök elé nézett.

Az utóbbi hónapokban rengeteg sztár szülői örömök elé nézett. A 2022-es lista természetesen még közel sem teljes, ám addig is, míg a következő hetekben születendő picik érkezését várjuk, összegyűjtöttük, kik azok a hírességek, akiknek idén bővült a családjuk.

Jennifer Lawrence és Cooke Maroney

Jennifer Lawrence és Cooke Maroney

Az Oscar-díjas színésznő köztudottan zárkózott, ha a magánéletéről van szó, éppen ezért egyáltalán nem meglepő, hogy a 2019-ben megtartott esküvőjéhez hasonlóan a terhességét is az utolsó pillanatig titokban tartotta. Sőt, még azt sem tudjuk pontosan, mikor érkezett meg az első gyermekük, de a bennfentesek azt mondják, a pici februárban jöhetett világra.

Katherine Schwarzenegger és Chris Pratt

Katherine Schwarzenegger és Chris Pratt

Jenniferékhez hasonlóan Chris és Katherine is 2019-ben álltak oltár elé, ám ők nem rejtőzködnek annyira a nyilvánosság elől – például mindketten elérhetőek a közösségi médiában is. Így azt is bejelentették, hogy május 21-én tovább bővült a családjuk egy újabb kislánnyal, Eloise Christina Schwarzenegger Pratt-tel. A szülők másik gyermeke a Lyla Maria nevet kapta, Chrisnek pedig az előző házasságából egy fia is született Anna Faristól, akit Jacknek hívnak.

Rihanna és A$AP Rocky

Rihanna és A$AP Rocky

Rihanna a várandóssága legutolsó hónapjaiig nem akarta elárulni, hogy édesanya lesz, ezért alighogy felocsúdtunk a gömbölyödő pocakjáról szóló hírekből, március 13-án már világra is hozta a kisfiát.

Kylie Jenner és Travis Scott

Kylie Jenner és Travis Scott

A valóságshow-sztár az első terhességét a végsőig rejtegette a bulvárlapok előtt, és csak akkor értesültünk róla, amikor már életet adott lányának, Stormi Websternek. A második gyermeke esetében azért ennyire sokáig nem tudta megőrizni magának (és persze a szeretteinek) az örömhírt, és azt is azonnal megosztotta az Instagramján, hogy ezúttal egy kisfiú érkezett a családjukba – ráadásul pont egy nappal a lányuk negyedik születésnapja után.

Rosie Huntington-Whiteley és Jason Statham

Rosie Huntington-Whiteley és Jason Statham

A közel 20 évnyi korkülönbség miatt sokan kételkedtek Rosie Huntington-Whiteley és Jason Statham kapcsolatában, ők viszont rácáfoltak a kritikusaikra, és mára két gyerkőc boldog és büszke szülei. A lányuk, Isabella James Statham február 2-án jött világra, a fiuk, Jack Oscar pedig már betöltötte az ötöt.

Priyanka Chopra és Nick Jonas

Priyanka Chopra és Nick Jonas (Fotó: Lia Toby/BFC/

Úgy tűnik, hogy a Jonas testvérek lányos apukáknak születettek, hiszen Kevin és Joe után Nick és Priyanka életébe is egy kislány csöppent január 21-én – akit egyébként béranya hozott világra.

Ashley Graham és Justin Ervin

Ashley Graham és Justin Ervin

A plus size modell immár háromszoros anyuka, mivel január 7-én megérkeztek az ikerfiaik. A picik bátyja, Isaac pedig idén már a második születésnapját ünnepelte.

Fotó: Getty Images

A sztárok kismamaként is szívesen megdöntik a tabukat…