Ők 2022 első félévének sztárbabái

2022. július 07. |

Bár az idei év java még hátravan, máris számtalan olyan híresség akad, aki szülői örömök elé nézett.

Az utóbbi hónapokban rengeteg sztár szülői örömök elé nézett. A 2022-es lista természetesen még közel sem teljes, ám addig is, míg a következő hetekben születendő picik érkezését várjuk, összegyűjtöttük, kik azok a hírességek, akiknek idén bővült a családjuk.

Jennifer Lawrence és Cooke Maroney

Jennifer Lawrence és Cooke Maroney

Az Oscar-díjas színésznő köztudottan zárkózott, ha a magánéletéről van szó, éppen ezért egyáltalán nem meglepő, hogy a 2019-ben megtartott esküvőjéhez hasonlóan a terhességét is az utolsó pillanatig titokban tartotta. Sőt, még azt sem tudjuk pontosan, mikor érkezett meg az első gyermekük, de a bennfentesek azt mondják, a pici februárban jöhetett világra.

Katherine Schwarzenegger és Chris Pratt

Katherine Schwarzenegger és Chris Pratt

Jenniferékhez hasonlóan Chris és Katherine is 2019-ben álltak oltár elé, ám ők nem rejtőzködnek annyira a nyilvánosság elől – például mindketten elérhetőek a közösségi médiában is. Így azt is bejelentették, hogy május 21-én tovább bővült a családjuk egy újabb kislánnyal, Eloise Christina Schwarzenegger Pratt-tel. A szülők másik gyermeke a Lyla Maria nevet kapta, Chrisnek pedig az előző házasságából egy fia is született Anna Faristól, akit Jacknek hívnak.

Rihanna és A$AP Rocky

Rihanna és A$AP Rocky

Rihanna a várandóssága legutolsó hónapjaiig nem akarta elárulni, hogy édesanya lesz, ezért alighogy felocsúdtunk a gömbölyödő pocakjáról szóló hírekből, március 13-án már világra is hozta a kisfiát.

Kylie Jenner és Travis Scott

Kylie Jenner és Travis Scott

A valóságshow-sztár az első terhességét a végsőig rejtegette a bulvárlapok előtt, és csak akkor értesültünk róla, amikor már életet adott lányának, Stormi Websternek. A második gyermeke esetében azért ennyire sokáig nem tudta megőrizni magának (és persze a szeretteinek) az örömhírt, és azt is azonnal megosztotta az Instagramján, hogy ezúttal egy kisfiú érkezett a családjukba – ráadásul pont egy nappal a lányuk negyedik születésnapja után.

Rosie Huntington-Whiteley és Jason Statham

Rosie Huntington-Whiteley és Jason Statham

A közel 20 évnyi korkülönbség miatt sokan kételkedtek Rosie Huntington-Whiteley és Jason Statham kapcsolatában, ők viszont rácáfoltak a kritikusaikra, és mára két gyerkőc boldog és büszke szülei. A lányuk, Isabella James Statham február 2-án jött világra, a fiuk, Jack Oscar pedig már betöltötte az ötöt.

Priyanka Chopra és Nick Jonas

Priyanka Chopra és Nick Jonas (Fotó: Lia Toby/BFC/

Úgy tűnik, hogy a Jonas testvérek lányos apukáknak születettek, hiszen Kevin és Joe után Nick és Priyanka életébe is egy kislány csöppent január 21-én – akit egyébként béranya hozott világra.

Ashley Graham és Justin Ervin

Ashley Graham és Justin Ervin

A plus size modell immár háromszoros anyuka, mivel január 7-én megérkeztek az ikerfiaik. A picik bátyja, Isaac pedig idén már a második születésnapját ünnepelte.

Fotó: Getty Images

A sztárok kismamaként is szívesen megdöntik a tabukat…

Szólj hozzá te is!

Még több Sztárok