Jennifer Lawrence egyszerre okos és sikkes trükköt választott a napvédelemre

2022. augusztus 03.
Fülig érő szájjal ugrott le valamiért Jennifer Lawrence, és miközben egyik kezében a kulacsát egyensúlyozta, a másikban egy kis ernyőcskét tartva oldotta meg, hogy a napsugarak ne árthassanak porcelánfehér bőrének.

New Yorkban kapták lencsevégre Jennifer Lawrence-t. A színésznő a teljesen hétköznapi papucs-bő szárú farmer-fekete haspóló kombinációját egy kifejezetten sikkes kiegészítővel dobta fel, ami egyszerre szolgált a tűző nap elleni védekezésül is: egy ernyővel. 

jennifer-lawrence-napernyo

A kis ernyő pont elég nagy ahhoz, hogy megvédje Jennifer Lawrence nyakát és arcát a káros napsugárzástól, ugyanakkor elég kicsi hozzá, hogy ne foglaljon nagy helyet és könnyű legyen vele közlekedni a nagyvárosi forgatagban. Arról nem is beszélve, hogy remekül illik Lawrence ovális napszemüvegéhez és fehér kulacsához is.

Nem ez volt a nyáron az első alkalom, hogy Jennifer Lawrence bepillantást engedett a nyári stílusába. Nemrég férjével, Cooke Maroney-val sétálgattak egymáshoz illő fehér pólóban, előtte pedig egy fűzős ruhában, valamint egy ujjatlan Tory Burch kreációban bukkant fel a városban. 

jennifer-lawrence-napernyo

A 31 éves Jennifer Lawrence első gyermeke négy hónapja született, a szülők azóta is első számú feladatuknak tekintik a baba magánszférájának védelmét.

Forrás: E! Online Fotó: Getty Images

Olvass tovább!