Ez volt az idei év legnépszerűbb férfi frizurája

2022. október 28.
Megvan az idei év legtöbbet keresett férfi frizurája, és annyit előre elmondhatunk, hogy megdöbbentő módon dauerolni is kell hozzá!

Az idei év sztár frizuradivatja a férfiak körében egyértelműen a #boyperm, vagyis a (legalábbis részben) dauerolt haj. A frizurához a hosszabbra hagyott elöl lévő tincseket göndörítik be, és hagyják lazán, játékosan a homlokra omlani, míg oldalt és hátul általában rövidebbre nyírják a hajat.

2022-legmenobb-ferfi-frizura-haj-divat

A TikTokon is elképesztően népszerűnek számító lookot állítólag a koreai fiúbandák tagjai tették ennyire menővé, de a stílus terjedéséhez a közösségi média is nagyban hozzájárult. A vagány, különleges haj leginkább kamasz fiúk és fiatal férfiak körében megy – egy 22 éves tiktoker egyik videójában azt mondta, nemrégiben egy egyetemi bulin járt, ahol szinte az összes srác ilyen frizurát viselt.

@kaitmoritz

Shoutout to the teenage boys of America for keeping perms alive and well 😌 #fyp #LENOVOJUSTBEYOU #harrystyles #hair #perm #hairstyle #hairtutorial #permtutorial #hairtok #hairstylist

♬ As It Was x Heat Waves by Carneyval – carneyval

Ha valaki kipróbálná a menő frizurát, előtte mindenképpen növessze meg elöl a haját, ugyanis a göndörítés elég jelentősen „levesz” a hosszból! Bár a dauernek elég rossz híre van, a modern technológiák és anyagok szerencsére már nem roncsolják olyan mértékben a hajunkat, mint a korábbi eljárások.

Forrás: PureWow Fotó: Getty Images

Olvass tovább!