Erzsébet királynő frizurát váltott a platina jubileum után

2022. június 24.
A Windsori-kastély által közreadott képeken új frizurával szerepelt II. Erzsébet, mint amivel az elmúlt évtizedekben megszokhattuk. Mivel nagyon ritkán változtat a frizuráján, így máris azt találgatják, vajon milyen jelzésértékkel bírhat a váltás.

A 96 éves uralkodó ugyan a hófehér hajszínén nem változtat, ám jól láthatóan rövidebbre vágatta oldalt és hátul tincseit. Mivel évtizedekig ugyanazzal a frizurával láthattuk csak II. Erzsébet királynőt, így nem csoda, ha a brit királyi család rajongói azonnal kiszúrták a közösségi oldalakon a változást.

erzsebet-kiralyno-uj-frizura

„Imádom a királynő új haját!” – írta egy kommentelő, míg másvalaki hozzátette azt is: „a királynő csodásan fest! Az új nyári frizurája egyszerűen tökély!”

II. Erzsébet királynő asszisztense, Angela Kelly is írt már arról, hogy a koronavírus-járvány alatt át kellett vennie a fodrász szerepét is a királynő mellett. „2020 márciusától én mostam hetente a királynő haját, szárítottam és beállítottam, sőt, le is vágtam, ha kellett – írta könyvében Kelly. – Az első két hétben remegtem, annyira izgultam. Előtte csak egy-két alkalommal készítettem én Őfelsége frizuráját, amikor a királyi jachton hajóztunk. A királynő nagyon kedves volt, még meg is mutatta, hogyan kell használni a hajcsavarókat.”

erzsebet-kiralyno-uj-frizura

Egy másik, régóta a brit királyi család mellett dolgozó alkalmazott korábban azt fecsegte ki, hogy „a királynő szeret egy egész flakon hajlakkot ráfújni a hajára, hogy biztosan megálljon és ne mozduljon semmilyen körülmények között a frizurája”.

Forrás: Page Six Fotó: Getty Images

Olvass tovább!