Mutatjuk az idei ősz legmenőbb rövid frizuráit!

2022. szeptember 08.
Winona Ryder inspirálta frizura, fiús rövid haj és hajdíszek – idén ősszel nincs hiány a látványos és vagány rövid hajakból.

Palvin Barbi dögös rövid haja után most összegyűjtöttük az ősz legmenőbb fazonjait, hogy inspirációt meríthessünk, ha hajvágáson gondolkodunk. Négy aktuális trendet mutatunk, amik közül remélhetőleg mindenki talál magának olyat, amiért megéri majd megszabadulni a hosszú tincsektől.

1. Klasszikus választék

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ROIL SALON (@roilsalon)

 

Középen elválasztott, egyenes, határozott rövid frizura lesz az őszi szezon egyik nagy kedvence. Ez a könnyen formázható look a szakértők szerint akkor mutat a legjobban, ha a kibontott tincseket a füleink mögé tűrjük, vagy ha apró kontyot készítünk belőle a tarkónál.

2. A dögös srác

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jill Buck | Hairstylist (@jill901)

A ’90-es évek szexi férfikarakterei ihlették ezt a frizurát, amibe legszívesebben azonnal beletúrnánk. Az idei őszi szezonban mindkét nem bátran vágathat magának ilyen vagány rövid hajat, ami a nőies, klasszikus szépségű arcformák mellett az igazán karakteres arcoknak is jól állhat.

3. A hajdíszek kora

 

Színes műanyag pillangók, csatok, ékkövekkel kirakott hajdíszek, retró hajbavalók – minden jöhet, a több pedig több az idei ősz hajszabályai szerint. Merész kiegészítőkkel még a legegyszerűbb rövid hajakat is könnyen feldobhatjuk, szóval ízlésünkhöz mérten mindenképpen érdemes lehet próbálkoznunk velük!

4. Winona után szabadon

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Winona Ryder (@winonaryderactress)

 

Újra divatba jön Winona Ryder ikonikus frizurája, a texturált, extrarövid pixie. Ez a sikkes, vagány frizura szuper megoldás lehet, ha szeretnénk nemcsak a stílusunkat, de az egész hajkoronánkat felfrissíteni egy kicsit.

Forrás: PureWow Nyitó kép: Getty Images

Olvass tovább!