Bizarr TikTok-trükk segít megzabolázni a hajadat

2023. február 15.
Elképesztően hasít TikTokon a különös trend, amivel még a legrakoncátlanabb frizura is sima és selymes lehet! És csak egy kis fogselyem kell hozzá.
Meglepő, de egy tésztaszűrővel is csodaszépre száríthatjuk a hullámokat és loknikat a hajunkban.

Ha mindig szenvedsz a szanaszét álló, mindenfelé repkedő, rakoncátlan babahajaktól, ne aggódj tovább, a TikTok erre is tudja a megoldást! A napokban kezdett el terjedni a közösségi média platformon egy trend, ami egy különös eszközzel oldja meg a sokak életét megnehezítő problémát.

Az egészhez nincs szükséged másra, csak egy kis fogselyemre! Igen, jól hallottad! Fogj egy kis fogselymet, és egyszerűen jó szorosan a fejbőrhöz tapasztva húzd végig a babahajakon a teljes hajhosszon. Az alábbi videón meg is nézheted, hogyan működik az okos trükk:

@mattloveshair another fav #hairhack TikTok taught me!! #hairtutorials #sleekponytail ♬ Goo Goo Muck - The Cramps

És hogy mi a titka? A fogselymet általában egy vékony viaszréteggel vonják be, ez a viasz viselkedik egyfajta „pomádéként”, így szépen lesimítja és kiegyenesíti a hajat. Ez a megoldás persze csak rövid távú gyorssegély, a legjobban akkor járunk, ha megtaláljuk a számunkra leginkább termékeket, amikkel mindig kordában tarthatjuk a hajunkat.

Forrás: PureWow Fotó: Getty Images