Mutatjuk az idei év legforróbb hajtrendjeit

2023. január 03.
Szerencsére idén sem lesz hiány vagány és látványos frizurákból – mutatjuk a 2023-as év legforróbb trendjeit!

1. Bronde, vagyis barna és szőke egyben

A bronde árnyalat se nem barna, se nem szőke, pontosabban egy kicsit mindkettő. A lágy barnás árnyalat általában a hajtöveknél jellemző, míg a végek szőkésebb árnyalatúak, de a két szín valójában organikusan keveredik a frizurában. A hatást természetes balayage technikával érik el, és fontos, hogy a megfelelő végeredmény érdekében tényleg profik kezei között készüljön – mint Hailey Bieber ikonikus frizurája.

hailey-bieber-hajtrend-bronde

2. Retró fazon

Jenna Ortega megmutatta, milyen jól áll neki a retró, frufrus fazon, ami sokak kedvét meghozta a ’70-es évek ikonikus divatjához. Mikrofrufru, wolf cut és mulletre hajazó fazonok  – 2023-ban garantáltan a reneszánszukat élik majd!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jenna Ortega (@jennaortega)

3. Mixie, vagyis újragondolt pixie

Az örökzöld szuperrövid pixie egy vagányabb, izgalmasabb változatban újul meg az idei évben: ezúttal a mullet frizurával házasodott, vagyis hátul valamivel hosszabbra hagyják a tincseket, így lesz igazán edgy és underground a végeredmény. Jó példa rá Emma Corrin vagány frizurája.

emma-corrin-hajtrend-mixie

4. Hajcsatok mindenütt

A ’80-as és ’90-es évek kedvenc kiegészítője visszatért: a fogas hajcsat nemcsak látványos, de kifejezetten praktikus kiegészítő lehet, hiszen percek alatt kényelmes frizurát varázsolhatunk vele. Válasszunk klasszikus teknőcmintásat, kövekkel kirakott verziót, márványos, terrazzo vagy élénk színekben játszó darabokat!

2023-hajtrend-hajcsat

Forrás: Marie Claire Australia Fotó: Getty Images

Olvass tovább!