Beautyújdonságok, amikről tudnod kell

2023. február 22.
Ha szeretnél képbe kerülni, hogy a szépségipar milyen újdonságokkal lepte meg a nagyközönséget nemrégiben, ez az összeállítás neked szól.
szépségújdonságok

A beautyszektorban nincs megállás, egymást érik az izgalmasabbnál izgalmasabb újdonságok, amiknek nagyon is érdemes adni egy esélyt. Mutatjuk a Jo Malone London és a Marc Jacobs legújabb illatkülönlegességeit, a Lush egészen kivételes együttműködését, és mindenki figyelmébe ajánljuk az Ilia, a Lee Stafford és a Vichy legújabb termékeit. Íme! 

Vichy újdonságok
Vichy LIFTACTIV B3 arckrém foltok ellen
Az új LIFTACTIV B3 sötét foltok elleni arckrém SPF50 fényszűrővel a niacinamid (B3-vitamin) és a hámlasztó hatású LHA hatóanyag fejlett öregedésgátló hatását széles spektrumú SPF50 fényvédővel kombinálja a sötét foltok korrigálásáért és megelőzéséért, valamint a ráncok csökkentéséért.
Jo Malone London Roses Collection
Jo Malone London Roses Collection
A Jo Malone London legújabb kollekciójának középpontjában a rózsa áll. A könnyű és friss illatoktól egészen a mély és dekadensig, a rózsa ezernyi arcát kapjuk. A limitált illatok egyedi, virágos táskában érkeznek. A kollekció darabjai: Red Roses Cologne, Rose Water & Vanilla Cologne Intense, Rose Blush Cologne, Rose Blush Home Candle
Ilia termékújdonságok
Ilia termékújdonságok
Puffadt szemkörnyék, ráncok, karikák: az édeskömnény kivonatot tartalmazó ILIA Bright Start szemkörnyékápoló mindhárom problémát egyszerre kezeli, egységesíti a szemkörnyék alatti bőrtónust, hidratál, simít és megszünteti a puffadást. Az Ilia Soft Focus Finishing púder organikus púderek és olajok keverékével készült zsírkőmentes formula, amely hidratálja és puhítja a bőrt, miközben csökkenti a túlzott csillogást. Könnyű, mint egy felhő, és ötszörösen őrölt (a legtöbb púdert 3-szor őrlik).
Marc Jacobs Perfect parfüm
MARC JACOBS: PERFECT Eau de Toilette
Marc Jacobs újdonsült virágos illata, a Perfect friss és ragyogó újraértelmezése az eredeti virágos alapillatnak. A parfümőr az alapillatban domináló fehér csokrot modern jegyek – rózsabors és keserűfű - váratlan csavarával álmodta újra. Az eredmény egy tündöklő, vidám, tiszta virágos illat, fás alappal és elegáns hatással.
Lush újdonság
LUSH x ONE PIECE
A Lush Magyarországon piacra dobta a \"LUSH x ONE PIECE” kollekciót, mely a világszerte ismert japán anime, a ONE PIECE 25. születésnapját és a fürdés örömeit ünnepli. A kollekció hat termékből áll: az emberfeletti erőt kölcsönző ördöggyümölcsök által ihletett négy fürdőbombából, egy Luffy szalmakalapját idéző habfürdőből, valamint egy kendőcsomagolásból.
Lee Stafford Bleach Blondes Ice White
Lee Stafford Bleach Blondes Ice White termékek
A Lee Stafford Bleach Blondes Ice White sampon jégszőke hajra enyhén tonizálja a szőke hajat, és jégfehér, majdnem ezüstös árnyalatot kölcsönöz neki. UV-védelmet biztosít, hogy megóvja a haj platinaszőke színét a fakulástól és elnyelje a káros UV-sugarakat. A panthenol (B5-provitamin) hidratálja, erősíti és fényessé teszi a hajat. A Lee Stafford Bleach Blondes Ice White Conditioner kék pigmentet tartalmaz, amely fokozza a sampon ezüstös hatását, így akár platina szőke árnyalat is elérhető.