Otthoni szőrtelenítő kedvencek tavaszra

2023. március 16.
Lassan kivillanak a lábaink, nem árt, ha körülnézünk a szépségújdonságok között. Az otthoni szőrtelenítés és bőrápolás kapcsán most néhány elengedhetetlen, hasznos alapkelléket gyűjtöttünk egybe.
Otthoni szőrtelenítő újdonságok

A tavasz beköszöntével lassan előbújnak a ruhásszekrényünk legaljáról a szoknyák, a blúzok és ujjatlanok is, amellyel a szépségrutinunk lépésszáma is automatikusan megnövekedhet. Az otthoni szőrtelenítés és bőrápolás kapcsán most néhány elengedhetetlen, hasznos alapkelléket gyűjtöttünk egybe.

otthoni-szortelenito-termekek
Braun FaceSpa Pro 911 epilátor
Ez az epilátor az első a világon, ami egyben epilál, tisztít és ápol is. Kíméletesen, de hatékonyan távolítja el a szőrszálakat az epilátortartozék segítségével.  Az érzékeny kialakítású arctisztító kefe finoman távolítja el az érzékeny bőrön található szennyeződéseket. A mikrovibrációs applikátorfej bedolgozza a bőrbe a szérumot vagy krémet, hogy feszesítse a bőrt.
otthoni-szortelenito-termekek
Braun FG110 Bikini trimmer
Elsősorban a bikinivonal formázására alkalmas készülék. A kettő különböző méretű trimmelő fésű ideális az egyenletes hosszúságú szőrszálak kialakításához. A vékony bikinivonal formázó fejet precíz vonalak, formák, kontúrok kialakítására tervezték. Az egyik fej akár a szemöldök formázására is alkalmas.
otthoni-szortelenito-termekek
Avon Works szőrtelenítő krém
A szőrtelenítő krém fájdalommentesen távolítja el a szőrt a test felületeiről, puha tapintású, sima bőrt varázsol. Érzékeny bőrre is kiváló lehet, akár pár perc alatt is eltüntetheti a nemkívánatos szőrt. A fehér tajtékvirág és az aloe vera hidratál és csökkentheti a gyulladást.
otthoni-szortelenito-termekek
X-epil happy roll gyantázószett
A gyantázószett tartalmaz kettő aloe vera-val dúsított gyantapatront, valamint egy gyantamelegítő készüléket állvánnyal. Minden bőrtípusra alkalmazható. Kis helyet foglal, így utazáshoz is tökéletes. Használat közben a gyatrapatront nem lehet kivenni a készülékből, így még véletlenül sem tudjuk megégetni magunkat a forró gyantával.
otthoni-szortelenito-termekek
Glory Skin villanófényes szőrtelenítő
Otthonunk kényelmében használhatjuk ezt a pár perces, fájdalommentes, de hatékony eszközt. Akár néhány hét alatt is elérhető a selymesen puha bőr. Használata során nem alakul is kipirosodás, vágások okozta sebek, viszketés. Tökéletesen illeszkedik a bőrhöz SmartSkin funkciójának köszönhetően.

Szerző: Bognár Anna gyakornok

Fotó: Marie Claire-Archív, Getty Images