Folytatódik a szőrradír őrület, kamu vagy csodaszer?

2022. július 27.
Rengeteg szépségplatformon - beauty blogokon, TikTokon, Instagramon, de Facebookon is -,  ódákat zengenek egy tenyérnyi kütyüről, amelyről azt állítják, szinte egy varázsütésre eltávolítja a szőrszálakat. De kérdés, hogy tényleg akkora zseni-e a mikrotechnológiás ketyere szőrtelenítés terén? 

Első ránézésre leginkább egy Tangle Teezer hajkefére hajaz, csak fogak nélkül, miközben teljesen más területen teljesít állítólag igen nagyot. A mikrotechnológiás kristály felületű kütyü közvetlenül a bőr felszínén távolítja el a szőrt, megakadályozva a kipattogzást és a benőtt szőrszálak kialakulását. A videók tanúsága szerint alig néhány egyszerű, finom körkörös mozdulattal szinte leradírozza a bőrünk felületéről a szőrt, mindezt szőrtelenítő hab, villanások, vagy fájdalmas szőrkitépés nélkül. 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Bleame 💜 (@mybleame) által megosztott bejegyzés

Elég csak a „maradványokat” lemosni, vagy nedves törlőkendővel eltávolítani (mi mindenképp az előbbit ajánljuk a zöld életmód és a környezetvédelem érdekében), és máris örülhetünk a hirtelen jött sikernek, vagyis a puha, sima, szőrmentes testfelületeknek.

A jelek szerint a rajongók bármilyen területen bevetik, láthatunk az ujjakon lévő szőrpihéket levadászó, az alkart lecsupaszító, és persze a nyári szezonban annyira aktuális lábszár szőrtelenítő videókat is. Akad, aki intim területeken, vagy akár a párja hátán is beveti, az egyébkén mintegy 3 éves élettartamú, mikrotechnológiás pici eszközt. 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Bumgecko (@bumgecko) által megosztott bejegyzés

Ami miatt még sokan lelkesednek érte, az az, hogy a szőrszálak mellett eltávolítja az elhalt hámréteget is a bőr felszínéről (ami kicsit hardcore azért, sokan arcra is használják), így az sokkal ragyogóbb és simább tapintású lesz. Az ára sem vészes, 10 dollárért is árulnak már akciósan „minőségi” darabokat, itthon pedig 10 ezer forint fölötti összegért szerezhetünk be belőle.

Sokan valóságos csodaszerként említik az értékelésekben, de a rajongó kommentek, visszajelzések közé azért be-becsúszik egy kis panasz is, legfőképp az érzékeny bőrű felhasználóktól, mondván, hogy piros foltokat hagyott a bőrükön. 

Olvass tovább!