3 csajos szépségprogram tavaszra

2023. április 11.
Kitörnél a csajos kávézások vagy a téli időszak alatti hosszú telefonbeszélgetések megszokásából, és egy izgalmas, ráadásul hasznos barátnős programot keresel? Három olyan programot mutatunk, ahol a barátnőddel nem csupán új, hanem praktikus, szépséggel kapcsolatos ismeretekkel gazdagodhatsz, miközben minőségi időt töltötök együtt.
csajos-szepsegprogram-tavasz

Személyre és korra szabott, praktikus sminktanulás

Kifejezetten kis létszámú, családias hangulatú workshop a sminkkurzusok gyűrűjében a „Lélekemelő Smink Workshop„, amelyet Gurics Krisztina sminkmester, szépségszerkesztő tart azoknak, akik az egyéniségükhöz, szokásaikhoz, időbeosztásukhoz leginkább illő természetes nappali smink elsajátítására vágynak. Tényleg a nagybetűs „tökéletes” program barátnővel, főleg, ha lépésről-lépésre, egy bensőséges hangulatú kurzus során szeretnének tanulni. „Amellett, hogy a hozzánk leginkább illő természetes sminket megtanuljuk elkészíteni, sokat beszélgetünk, nevetünk és lesz, hogy picit befelé hangolódunk egy rövid meditációs gyakorlattal. A sminkeléssel kapcsolatos összes kérdés átbeszélése és a smink megtanulása mellett ez a program arra ad lehetőséget, hogy teljesen kikapcsolódjunk és közelebb kerüljünk önmagunkhoz, a nőiesség valódi szépségéhez” – meséli Krisztina.

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

G u r i c s K r i s z t i n a (@krisztinagurics) által megosztott bejegyzés


Akkor nektek való program, ha úgy érzitek, az idő múlásával már nem működnek olyan jól az arcotokon az évekkel korábban alkalmazott sminkfortélyok, de akkor is, ha teljesen kezdők vagytok a sminkelés terén. „A smink egy olyan eszköz, mellyel nőként az idő múlásával is még vonzóbbnak, még teljesebbnek érezzük magunkat, miközben hűek maradunk ahhoz, akivé váltunk, ahová lélekben már megérkeztünk: kiemeljük vonásaink egyedi szépségét anélkül, hogy láthatóan elfednénk vagy átalakítanánk az arcunkat. Mert persze csodálatos egy gyönyörű, látványos sminket viselni, de milyen érzés, amikor este lemossuk és egy másik arc néz vissza ránk a tükörből?” – mondja a sminkmester, aki azt tanítja meg, hogyan érjük el önmagunk legsugárzóbb, legfrissebb, legragyogóbb változatát, és melyek azok a színek, árnyalatok, amelyek a legjobban mutatnak az arcunkon.

Mikor? április 15. szombat 11.00.-18.00.
Ára: 35 000 Ft/fő
További infó: ITT

VIP szappantanfolyam kettesben

A 100 %-ig természetes alapanyagokból dolgozó Szappan Királyságban minden a természetességről és a hidegen készült szappanok készítésről szól – mindezt A-tól Z-ig. Itt alaposan elmélyülhetünk az elméleti és a gyakorlati részekben is, akár több szinten is, hiszen nagyon sokrétű a kurzusok kínálata. Ha a barátnőddel kettesben szeretnél időt tölteni, és tanulni, akkor a bioszappan-tanfolyamot érdemes lehet nagyító alá vennetek. A tanfolyam előnyei, hogy mi választjuk ki az időpontot, ráadásul, ha nincs egyben 4 órányi szabadidőnk, akár két részletben is elvégezhetjük.

szappan-kezmuves
Kifejezetten masszív és nagyon tartalmas oktatási anyagra számíthatunk szappantémában, ahol természetesen önállóan is elkészítjük saját darabjainkat, receptírást tanulhatunk, a nyomtatott jegyzeteket – 41 oldal – pedig szintén megkapjuk. Mindezt 15 db recept kíséretében. Azoknak lesz ideális barátnős program, akik már régóta kacérkodnak a szappankészítés gondolatával, és mélyebb betekintést szeretnének nyerni a szappanok világába. A tanfolyammal átláthatjuk az összetevők világát, és komolyabb tudást szerezhetünk a témában, hogy képesek legyünk a saját szépségrutinunk alapdarabjait is elkészíteni. Mindezt olyan alapanyagokból, amit mi látunk jónak, és amelyek valóban a bőrünk szépségét, egészségét célozzák.

Mikor? Egyeztetéstől függően.
Ára: 78 ezer Ft/2 fő
További infó: ITT

Alkalmi frizurakészítés, ahogy a „nagyok” csinálják

Ma már nem kell feltétlenül fodrászra bíznod magad, ha különleges alkalmakra különleges alkalmi frizurát szeretnél. Négyesi Emilia fodrász ugyanis különböző frizurakészítő csomagokat kínál, amelyek között egy klasszikus, elegáns hajviselet elkészítését ígérő workshop is helyet kapott. A kezdők számára összeállított kurzuson alkalmi frizurák készítését sajátíthatjuk el, akár barátnőnk társaságában. És mikor is lehet mindez jó választás nektek? Ha például nem tanultad meg vagy még sosem tanították, hogyan kell tupírozni, szépen besütni, feltűzni a hajat, vagy éppen kialakítani egy precíz kontyot.

csajos-szepsegprogram-tavaszÉkszer: WOM, Fotó: Hunyadi Nóra, Ruha: Bálint Sára

A tematika része itt 2 frizura kialakítása elmélettel, ahol igazi kontymesterekké válhatunk lépésről lépésre elsajátítva a mesterfogásokat – azaz a hajsütést, tupírozást, feltűzést (half up do), balance kialakítását és a lazán feltűzött tarkó kontyot (updo). Az okleveles kurzus időtartama 4–4,5 óra 2×10 perc szünettel.

Mikor?
Ára: 2 fő esetén 40.000 Ft/fő
További infó: ITT

Fotó: Unsplash, Getty Images