Külön termékcsaládot kapott a Z generáció

2023. április 26.
Újabb okos, tiszta, hiánypótló és hatásos termékekkel találkozhatnak azok, akik kíváncsiak a legfrisebb beauty újdonságokra. Összegyűjtöttük a kedvenceinket.
bőrápolás

Újabb ígéretes beauytermékekkel bővült a kínálat: külön termékcsaládot fejlesztettek a Z generációnak, hathatós segítségre számíthatnak azok, akik szempillájukat szeretnék dúsítani, megszületett az első mikrobiombarát kozmetikumcsalád, és úgy tűnik, a szem alatti sötét karikáknak is búcsút inthetünk. Termékajánlónkban összegyűjtöttük azokat az újdonsült termékeket, amiknek nagyon is érdemes adni egy esélyt. 

csipesz
Tweezerman SLANT, 40. évfordulós ferde csipesz
A Tweezerman 40. évfordulós Taxi Csipesz kézzel csiszolt, ferde pengéje abszolút precíz és rendkívül tartós. Minőségi rozsdamentes sebészeti minőségű acélból készült.
Artistry Studio fiatalokra szabott bőrápolási termékcsalád
Az új Artistry Studio™ termékcsalád azonnal tisztítja és hidratálja a bőrt, miközben egészéges ragyogást kölcsönöz neki. Sőt, a termékcsalád egy-egy tagja olyan speciális igényre ad megoldást, mint a mitesszerek eltüntetése, a pórusok méretének csökkentése, a bőrtónus javítása és azonnali ragyogás biztosítása. A fiatalok elvárásaihoz igazodva ezek a termékek kiszerelésüknek köszönhetően könnyen alkalmazhatók útközben is, a nap bármely szakában.
IMAGE Skincare BIOME+
A BIOME+ az IMAGE Skincare első mikrobiombarát családja, amely a bőr védő nedvesség barrierét helyezi előtérbe, amely a szárazság, a kellemetlenségek és a stressz látható jelei elleni első védelmi vonalként működik. Az első ilyen termékcsalád segít, hogy a bőr a lehető legjobban funkcionáljon és nézzen ki, természetes összetevők, a fermentált, növényi eredetű szkvalán, növényi adaptogének és tápláló növényi kivonatok segítségével. A klinikai elemzés igazolta, hogy a BIOME+ formulák tiszteletben tartják a bőr mikrobiomját.
Nu Skin ageLOC LumiSpa Blemish Serum pattanáskezelő szérum
Az ageLOC LumiSpa Blemish Serum pattanáskezelő szérum segít eltüntetni a pattanásokat. Formulája gyengéden, mégis hatékonyan segíti a pórusok megtisztítását és a pattanások csökkentését. Mindehhez a Nu Skin saját ageLOC összetevő-keveréke párosul, amelynek köszönhetően ez a szérum még a fiatalos megjelenésű bőrt is elősegíti.
OLAPLEX LASH BOND szempilladúsító
A szempillaszérum magas koncentrációban tartalmazza az új OLAPLEX Peptide Complex Technológiáját, valamint az OLAPLEX-tőI már jól ismert kötés sokszorozó technológiát. Ahhoz, hogy kiemelkedően támogassa és fenntartsa a szempillák természetes növekedési ciklusát, hidratáló hialuronnal és biotinnal dúsították.
La Roche-Posay Hyalu B5 termékcsalád
A La Roche-Posay Hyalu B5 termékcsalád egy újabb termékkel bővült: a HYALU B5 koncentrált szemkörnyékápoló szérummal, amelyet a sötét karikáktól, finom ráncoktól és rugalmasságvesztéstől szenvedő, fáradt szemkörnyékre fejlesztettek ki. A szérumban a hialuronsav két típusa, B5-vitamin (panthenol), La Roche-Posay termálvíz, koffein komplex, niacinamid és hepes található.
NIVEA Q10 ANTI-WRINKLE EXPERT termékcsalád
Az új Q10 ráncfeltöltő szérumnak köszönhetően idősebb korban is vonzó és természetes megjelenésű maradhatsz. Két módon biztosítja a természetesen szép és egészséges megjelenésű bőrt. Látható hatás mindössze 5 perc alatt: a bőr felszínén képződő hidratáló filmnek köszönhetően a finom vonalak és a ráncok azonnal kevésbé láthatóak. 2 hét használat után minden ránctípus láthatóan feltöltődik és kisimul, 4 hét alatt pedig még a mély és makacs ráncok is 50%-kal csökkenhetnek.

Fotó: Getty Images