Met-gála 2023: ezek voltak a legkülönlegesebb manikűrök

2023. május 05.
Csillogás, dráma, sikk és extremitás voltak a hívószavak az idei Met-gálán, ahol Karl Lagerfeld munkássága előtt tisztelegve köröm téren is sikerült nagyokat alkotniuk a szakembereknek. Lássuk a kedvenc sztármanikűrjeinket a 2023-as Met-gáláról!
met-gala-2023-inspiralo-manikurok

A legjobban sikerült Met-gálás sminkeket, frizurákat és ruhákat már alaposan kiveséztük, de akad azért még egy kis vizuális öröm a körömfestés és manikűrrészletek terén, amire szintén érdemes egy-két pillantást vetnünk.

Emily Blunt

met-gala-2023-inspiralo-manikurok

A színésznő mesés, csipke és flitter elemekben erős ruhájához egy kifejezetten csillogó, szinte ropogós fekete körömfestést álmodott meg a manikűröse. A kis „Chaneles bájjal” megspékelt körmökön mikro-gyöngyöket is elhelyezett Julie Kandalec, a CND nailstylistja.

Rita Ora

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Naomi Yasuda (@naominailsnyc) által megosztott bejegyzés

Súlyos vagy súlyosan extrém, nehéz eldönteni, de az biztos, hogy idén Rita Ora nem a praktikumra szavazott. Az énekesnő Naomi Yasuda munkájára szavazott manikűr téren, és egészen kiemelkedő lett az eredmény, ha nem is a legsikkesebb köröm volt idén. A japán szakember idén ötödször dolgozott az énekesnő Met-gála körmén, és nem fogta vissza magát. Az ékszerfüggönyszerű eredmény azért nekünk inkább idéz meg egy luxus rock chickes hangulatot, mint a Lagerfeldes eleganciát.

Kerry Washington

met-gala-2023-inspiralo-manikurok
Kerry Michael Kors lookjában az ébenfekete, csillogó csipkés sellőruha dominált, gyöngy kiegészítőkkel díszítve. Utóbbival köztudott, hogy mind Lagerfeld-mester és a Chanel-ház nagy összhangban állt-áll. Éppen ezért Kerry manikűröse sem hagyhatta ki a gyöngy elemeket a köröm felszínéről, klasszikus, időtlen hatást keltve. Kim Truong nem aprózta el, a köröm nude alapszínben pompázó felületén olyan lépcsőzetes gyöngy láncokat hozott létre, amelyeket maga Coco Chanel is megirigyelt volna.

Kim Kardashian

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Kim Truong (@kimkimnails) által megosztott bejegyzés

Kim Kardashian idén Schiaparelli dizájnerre szavazott ruha téren, gyöngyök ezreit viselte magán egy meztelen fűzővel párosítva. Az opálos ékszerrengeteghez nagyon tudatosan igazították a manikűrjét is: finoman elegánsra hangolva. Nude pink alap került mandula formájú, drámai, extra hosszú (CND Plexigéllel meghosszabbított), karcsú körmeire, erre pedig csupán egy magasfényű fedőlakk került, megadva a kívánt extra fényt.

Miranda Kerr

met-gala-2023-inspiralo-manikurok

A Dior ruhában vonuló Miranda időtlen és elegáns ruhájának csillogását a manikűröse, Kim Truong egy klasszikus szépségű körömfestéssel kombinálta. Egy krémes rózsaszínre esett a választás, finom irizálódással, ezzel is kikacsintva a ruha csillogására. Miranda a Met-gála idei témája, vagyis Karl Lagerfeld munkássága előtt egy ikonikus Chanel Camellia virággal tisztelgett, amely diszkréten a körmén kapott helyet.

Serena Williams

Lizzóhoz hasonlóan Serena is Sreynin Peng kezei alatt szépítette körmeit a gála előtt. Az Aprés Nail mestere egy modern „szmoking kompatibilis” lookot tervezett, nőiesítve, fekete-fehér-krém színekben játszó ékszerszerű eredménnyel. A Chanel stílust idéző gyönyörűséget Serena mandulaformára igazított körmeire vitte fel, úgy, hogy mindez tökéletesen passzolt a kismama által viselt Gucci kreációhoz is. 

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Nin 🇰🇭 (@sreyninpeng) által megosztott bejegyzés