A legszebb nőnapi manikűrök

2023. március 07.
A nemzetközi nőnap jelentősége több, mint egy, az asztalunkra helyezett virágszál az irodában. Március 8-án a női egyenjogúság és a nők emberi jogainak fontosságát ünnepeljük, amelyet rengetegféleképpen hangsúlyozhatunk – mondjuk egy látványos, erőt sugárzó manikűrrel is.
nonapi-manikurok-korom

A nők évszázados, az egyenjogúságért folytatott küzdelmét igenis van okunk sokféleképpen megünnepelni. Március 8-án a nők emancipációját és annak fontosságát akár egy látványos, de mégis mély üzenettel bíró manikűrrel is kifejezhetjük, amelyhez mi most egy kis segítséggel érkezünk. A nemzetközi nőnapot ünneplő manikűr- és körömválogatásban találhatunk bonyolultabb, extra látványos megoldásokat, de természetesen törekedhetünk az egyszerű, mégis dekoratív manikűrre is.

Következzen néhány személyes kedvencünk az inspirációk sokaságából!

Összetett és látványos

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Natasha Harton (@natashaharton) által megosztott bejegyzés

Csillogó díszítések, cuki, csajos sziluettek, és persze a női nemet jelképező szimbólum. Natasha Harton műkörmös tavaly prezentálta nőnap alkalmából ezt az alkotást, amit akár az idei favoritokkal, vagyis neon és élénk színekkel mi újragondolhatunk.

A dekadens…

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Nail It (@nailitmedia) által megosztott bejegyzés

A női mell messze több, mint egy szép „masni” a testünkön. A női érzékenység, az anyaság, a szépség vagy épp a bujaság egyaránt társítható hozzá. A témaként a különböző formájú, színű és méretű mellbimbókhoz, mellekhez vagy éppen a csiklókhoz nyúló manikűr (pláne szépen és ízlésesen kivitelezve), kifejezetten ötletes nőnapi viselet lehet. Mindezt a sokszínű női test megünneplésének jegyében. 

…és a polgárpukkasztó

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

NAILCORE studio (@nailcore_studio) által megosztott bejegyzés

Igazán bevállalósaknak pedig jöhet egy jó tamponos, vagy tisztaságibetétes manikűr, ami grafikus, vidám színű kivitelezésben kifejezetten vállalható manikűr, igaz, előfordulhat, hogy a kisboltban való fizetéskor kicsit furcsán néznek majd ránk. Cserébe ott a mélyebb üzenet, vagyis nem csak öncélúan szép és látványos, hanem azt üzeni: a menstruáció nem választás kérdése. Felhívva a figyelmet a „női lét hétköznapi nehézségeire”.

Különleges, cool ötlet a dark vonalon mozgóknak

nonapi-manikurok-korom

Az Etsy kínálatában található ez a szinte művészi alkotásnak is beillő köröm minta a press-on kedvelőknek, ami ráadásul újra felhasználható darab. Egzotikus női sziluettek, környezetbarát tálásban, a szetthez pedig menő piercing is tartozik.

Nőies, pasztell-lila virágcsoda

nonapi-manikurok-korom

Ha a hagyományos, virágos nőnapi megoldások hívei vagyunk, ez a levendulaszínű gyönyörűség jó eséllyel indulhat nálunk. Elképesztően szép, letisztult, mégis különleges 3D-hatású köröm a valódi virágok alkalmazásának köszönhetően.

Fotó: Instagram, Pinterest