A 4 legjobb frizura-kipróbáló applikáció

2023. július 19.
Szeretnél egy tippet, hogy hogyan ne bánj meg soha többé egy új frizurát? Tölts le egyet a legszuperebb frizura-kipróbáló applikációk, alkalmazások közül, amelyek a saját, aktuális fotódon is tökéletesen szemléltetik, hogyan is állna neked egy-egy kiszemelt új hajvágás vagy hajszín.
frizura-kiprobalo-applikacio

Egy egy új hajszín akár drasztikus változást is jelenthet az életünkben: akár új sminkek, új ruhaszínek is kellhetnek a megújult lookhoz, de az is lehet, hogy szimplán csak borzalmasan áll az újságban, hirdetésben a modellen meseszépen mutató frizura.
Ha nem szeretnél nagy hibát elkövetni, és komolyabb kiadást sem vállalnál be fölöslegesen a fodrászszékben, érdemes egy kicsit elpötyögnöd egy virtuális fodrászszékben és letöltened egy bombabiztos frizura-kipróbáló applikációt. Könnyen kiderülhet, hogy az új hajszín, bár libabőrös lesz már csak a látványától is, nem áll túl szexin a te bőrtónusodhoz, ahogyan a szezon legmenőbb frizurája sem biztos, hogy kompatibilis a te arcformáddal.

Ha a hajad megújításán gondolkozol, mindenképp érdemes fontolóra venned egy frizura alkalmazás letöltését, ezek a hajkipróbáló appok ugyanis tényleg nagyon praktikusak és hasznosak lehetnek.

Következzen a 4, legjobb értékeléseket kapott frizura-kipróbáló applikáció!

Modiface Hair Color App

 Ára: Ingyenes, ezen belül van opcionális, alkalmazáson belüli költés is

Ha bevállalós, extra hajszínben gondolkodunk, akkor ez a hajszín-megváltoztató alkalmazás segít megtalálni a tökéletes árnyalatot, amit nagy eséllyel nem kell megbánnunk. Valósághű megjelenésű eredményeket mutat, ráadásul élő videó funkcióval is bír a hajszín-változtató alkalmazás. Csak állítsuk a telefon kameráját szelfi módba, majd görgessünk végig a hajszínbeállítások sokasága között. Szőkétől feketéig, vagy keressük meg az ideális vörös árnyalatot a rengeteg induló között. Itt még az egyes színek fényét és intenzitását is beállíthatjuk.

Hairstyle Makeover App

 Ára: Ingyenes, ezen belül van opcionális, alkalmazáson belüli költés is

Valamilyen fontos esemény közeleg az életedben, és egy sima konty már nem teszi meg? Ha szeretnéd bővíteni a mindennapi frizurarepertoárodat, ez a frizura applikáció lehet neked a legpraktikusabb. Ezzel az alkalmazással tesztelheted ugyanis a kiszemelt virtuális frizurát, hogy megtudd, hogyan fog kinézni a te arcformáddal és színeiddel együtt. Nincs más dolgod, mint feltölteni egy fotót magadról (ha különleges alkalomra próbálsz frizurát készíteni, akár az kiválasztott ruhában). Kezdj el lapozni, és válogass a rövid, közepes és hosszú frizuralehetőségek között, míg megtalálod az igazit. A végeredményt akár barátaiddal is megoszthatod, és magaddal viheted a fodrászhoz is. Ez az alkalmazás pluszban még beépített szerkesztési extrákkal is rendelkezik.

Hairstyle for Your Face Shape App

 Ára: Ingyenes, ezen belül van opcionális, alkalmazáson belüli költés is

Az arcforma kulcsszerepet játszik abban, hogy egy kinézett frizura hogyan mutat majd rajtad. Ez a hajkipróbáló applikáció kiküszöböli a kérdőjeleket a haj átváltoztatása során, és segít megtalálni a tökéletes hosszt és stílust, hogy tízből tíz pontos formában gyere ki a fodrászodtól. Ez a fodrászszimulátor app először a feltöltött fénykép elemzésével segít azonosítani az arcformádat, innentől pedig javaslatlistát generál, amelyet persze ki is próbálhatsz. Miért köteleznéd el magad a pixie vágás mellett, ha valójában egy rétegzett bob sokkal előnyösebb megoldás lenne?

Your Perfect Hairstyle – Women App

Ára: Ingyenes, ezen belül van opcionális, alkalmazáson belüli költés is

Ha egy vadiúj stílusban, vágásban vagy színben gondolkodsz, akkor ennek a frizura-kipróbáló applikációnak a kínálata megadhatja neked a választási lehetőségek legszélesebb tárházát. Mindezt azért, hogy tényleg rájöjj, mit szeretnél igazán, és mi fog a legjobban mutatni rajtad. Kísérletezz egy frufruval, nézd meg, hogyan néznél ki göndör hajjal, vágd le az egészet kíméletlenül, vagy adj a drámafaktornak egy vadító hajszínnel. Ez az alkalmazás szórakoztató és addiktív is egyszerre, neked való, ha hajfronton szívesen kilépnél a komfortzónádból. 

Forrás: MarieClaire.com.au

Fotó: Getty Images