3 szépségkedvenc a fitokozmetikumok világából

2023. augusztus 14.
Aki hisz a természet erejében, szeretni fogja azokat a fitokozmetikumokat, amik hatása azonnal látható és érezhető. Mutatjuk az aktuális szépségkedvenceinket.

A természet luxusa

Aki szereti az érzést, hogy egy szépségtermék nemcsak érzetre, de látványra is pillanatokon belül hat, élvezni fogja a Marina Miracle Amaranth nappali krémjét, azonnal hidratál és kisimítja a bőrfelületet. A gazdag, intenzíven hidratáló krém különösen az érett, vízhiányos, száraz bőrrel tesz jót, a benne található probiotikumok, az élő baktériumok, a fermentált amaránt, a málna és a zab nemcsak táplálják, de védik is a bőrt. A krémben található MSM (metil-szulfonil-metán) ásványi anyag segíti a bőr öngyógyítását, és fokozza a keratin és a kollagén termelését a kötőszövetben. A feszesítő éjszakai szérummal a hatás látványosan fokozható.

Gyengéd tisztítás

Akinek van bevált szépségápolási rutinja, biztosan rátalált már kedvenc micellás vízére, aki azonban még keresi az igazit, bátran adjon egy esélyt a Melvita Floral Bouquet Detox sminkeltávolítónak, ami egyszerre távolítja el a szennyeződéseket és teszi látványosan hidratálttá a bőrt. Az érzékeny bőrűeknek jó hír, hogy a termék parfüm-és alkoholmentes, irritáció nélkül ápol és tisztít.

Szenzitív hámlasztás

Elhalványítja a foltokat, kisimítja a ráncokat, megújítja a bőrt, sima, feszes és egészségtől ragyogó bőrt varázsol: ezt tudja a Vagheggi Primissima AHA-savas bőrmegújító terméke, ami hetven darab, hámlasztó komplexszel átitatott korongot rejt. A hatás itt is gyorsan jelentkezik, a bőr látványosan fellélegzik, kisimul. Nem lehet elégszer hangsúlyozni, a termék használatakor a fényvédő felhordása hatványozottan fontos.