3 szépségkedvenc, ha a kezeléseken spórolnánk

2023. február 17.
Az idei év egyik húzószava a költséghatékonyság, ami sokak számára luxuskényeztetések, vagy éppen kedvenc szépségkezelések kihagyásával is járhat. Most három olyan otthoni szépségkedvenc következik, amelyekkel a szalonkezelések nélkül is némi fényűző kényeztetést csempészhetünk a hétköznapjainkba.
szepsegkedvenc-kezelesek-sporolas

Szalonmanikűr helyett

szepsegkedvenc-kezelesek-sporolas

Tartós és szép eredmény alaplakk nélkül

A spórolás jegyében sokan mondanak le a mindennapi luxusról, a körmös-fodrász tengelyén pedig sokak korábbi énideje, korábbi „apró öröme” csorbul. A CND Vinylux szériájával a körömfestésünk tartósságát tudjuk meseszépen kitolni. A továbbfejlesztett légáteresztő keratin, E-vitamin és jojobaolaj keverékét tartalmazó ápoló összetétel kényezteti is a körmöket. Pikk-pakk elkészülünk vele, és könnyedén vihetjük fel a szépen oszló, többszörös díjnyertes formulát. 8 és fél perc alatt a levegőn tökéletesen megszárad, nincs szükség alaplakkra, mert a színes lakkokban benne van a tapadásfokozó összetevő, cserébe erősen ajánlott a természetes köröm alapos megtisztítása a ScrubFresh körömelőkészítő folyadékkal (rövid időre elvonja a vizet a körömből és zsírtalanítja a köröm felületét). Atombiztos megoldás, ha a géllakkon innen keresünk pénztárcabarát, otthoni megoldást a ragyogó, tartós körömfestésre.

A tökéletes recept a minél tartósabb felvitelhez: előkészítő folyadék, két réteg Vinylux színes tartós ápoló körömlakk egy vibráló tavaszi árnyalatban és végül zárásként egy réteg Vinylux tartós fedőlakk. Figyeljünk arra is, hogy kesztyűben mosogassunk, kerekítsük le a végeket és sose feledkezzünk meg az élzárásról sem!

Regeneráló hajszalon kezelés helyett

szepsegkedvenc-kezelesek-sporolas

Kompakt krémszérum nagy bajban lévő hajvégekre

A regeneráló, simító krémszérum Yope Boost My Hair Serum a lengyel szépségápolási piac egyik gyöngyszeme, amellyel a hétköznapokon turbózhatjuk fel a fényét vesztett hajkoronánk életerejét. Külsőre is sokat ígért, ráadásul pontosan azt, amit nyújt. Nagy erőt, kis csomagolásban, a 100%-ban újrahasznosítható csomagolású flakonban meglapuló kellemes textúrában ugyanis egy olyan hajszépítő formula teszi oda magát a hajszálaink regenerálására, amelyet tényleg öröm a rutinunk alapdarabjaként bevetni. A kaméliaolajos hajvégápoló (3990 Ft) a reishi gomba erejével dolgozik, tiszta, finom, de nem tolakodó illattal. Nem nehezíti el a tincseket (azért 2 pumpányit elég belőle felvinni akár száraz, akár törülközőszáraz hajra), de szépen és látványosan kezeli a szinte tejszerű, kellemes textúrájával a napi létben megfáradt hajvégeket. Tényleg precíz munkát végez a száraz, regenerálásra szoruló hajakon!

Kényeztető arckezelés helyett:

szepsegkedvenc-kezelesek-sporolas

Hosszú távú öröm a bőrnek és a léleknek

A francia márka tevékenységét már a magyarországi bevezetése óta figyelemmel kísérem. A Nuxe selymes arcolajai bebetonozták magukat itthon a prémium szépségtermékeket keresők rutinjaiba. Bőrgyógyászok, sőt, hírességek sora említette már nekem kedvencei között a velük készült interjúk során a kecses flakonban árult bőrszépítő szuperszérumot. A Nuxe a Merveillance Expert lifting és feszesítő szérummal pedig még ehhez képest is szintet lépett. Egy hatóanyagos, kényeztető masszázzsal kombinált arckezelésre nálam bármikor méltó alternatíva a kis 30 ml kiszerelésben kínált, vörös-arany-fehér outfitben csábító bőrfiatalító és ránctalanító olajuk. Nincs az a téli hideg vagy pusztító szélvihar, amely után egy alapos forró zuhany, majd pár csepp Nuxe olajkoncentrátum az arcra ne szedne rendbe. Eszméletlen finom az illata, a tényleg brutálerős koncentrátumból pedig minden túlzás nélkül elég 2-3 csepp. Simább, rugalmasabb és tónusosabb bőrt ígér, és azt is biztosít. Ár-érték (15 649 Ft) arányban pedig kifejezetten versenyképes pláne, hogy tényleg luxus szintű kényeztetést, és táplálást ad és nem egyszeri alkalomra szól, mint egy szalonkezelés…