Támadnak a vinyl ajkak

2023. október 24.
Tarolnak idén ősszel a tükörfényes és szinte lakkhatású ajkak. A 2023-24-es őszi-téli sminktrendek egyik húzó makeup divatja szinte minden színárnyalatban bevállalható.

A vibrálás és a visszafogottság, a színekben, fényekben tobzódás és a természetesség egyszerre van jelen az őszi–téli szépségtrendekben. Hogy hogyan csempészhetjük be mindezt a hétköznapjainkba, abban Páll Adrienn, a New School of Makeup alapítója segít most, aki a fényes ajkak divatjára vonatkozóan ad profi tippeket.

Vinyl lips

Tükörfényes, lakkhatású ajkak vadító árnyalatokban – ősszel minden tekintet a szánkra szegeződik. Választhatunk magasfényű folyékony rúzst, de a bevált kedvencünknek is adhatunk plusz ragyogást színtelen szájfénnyel.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by ALINA TISHA (@alinaceusan)

Backstage-tipp:

Ha igazán tartós megoldást szeretnénk, válasszunk kétpólusú rúzst, amelynél egy alap tartós színrétegre extra csillogó fedőréteget lehet felvinni. Ha nincs ilyenünk, mattra száradó folyékony rúzsra kenjük fel a fényes terméket, így ha a fénylő top coat meg is kopik, a szín attól még élénk marad. Jó ötlet lip primert, azaz rúzsbázist tenni alapként a szájra: ez kitölti az ajak barázdáit, ezáltal nem folyik el sem a rúzs, sem a szájfény.

@atosaaghakhani

@Maybelline New York vinyl ink in royal (55) 🌹 It truly is a royal red. Also eyebrow and eyeliner tutorial coming up next since I’ve been getting so many requests for those ❤️ Products are also linked in bio 💗 #transferproof #transferproofmakeup #transferprooflipstick #maybelline #maybellinevinylink #maybellinelipstick

♬ original sound – Patrick Antonian

 

A fényes latexruhákat idéző fényeket a Miu Miu és Moschino kifutóin is láthattuk az őszi-téli divatheteken. A matt ajakbalzsamok és rúzsok az elmúlt egy-két évben uralták a szépség trendeket, de a dizájnerek bemutatós őszi sminkjeinél a vöröset, narancsot, lilát, rózsaszínt és még tompább tónusokat, mint például a szürke és a barnát is láthattuk magasfényű tálalásban a makeupok között.   

@raiyamarina

gorg and super similar to the revlon shine lipsticks 😍 shade cookies and cocoa #shinelipstick #fentyslipshine #fentybeauty #fenty #revlonlipstick #revlonshine #lipstickgloss #glossy #glossylipstick #gloss #lipgloss #revlonglasshine #viralmakeup #makeupmusthaves #makeuptrend #glassshine #brownlipstick #brownlipgloss

♬ original sound – 𖤐

A mi kedvenceink:

1 Pop Plush Creamy Lip Gloss Clinique x Kate Spade New York 10 400 Ft

2 Ecstasy Mirror lakkhatású ajakrúzs Giorgio Armani 18 800 Ft

3 Brilliant Signature ajakrúzs L’Oréal Paris 4290 Ft

4 Shine Loud Pro Pigment Lip Shine ajakrúzs NYX Professional Makeup 5290 Ft

5 LacquerInk Lipshine ajakrúzs Shiseido 13 290 Ft

Szöveg: Rózsa Ágnes, fotó: Getty Images
 

Erről a trendről a Marie Claire májusi lapszámában is olvashatsz!