A szerkesztőség szépségkedvencei: Czvitkovits Judit

2022. december 07.
Szerkesztőségünk legkedvesebb szépségtermékeinek palettája újabb befutókkal bővült, amelyek azon túl, hogy látványosan ápolják a bőrt, újabb szintre emelik az okos és kíméletes smink műfaját. Kollégánk, Czvitkovits Judit újdonsült kedvenceit mutatjuk.

M•A•C – Eye Shadow X 9: Semi-Sweet Times Nine

A szerkesztőség kedvencei

A TikTokot és a Youtube-ot elárasztó sminkvideók után az is kedvet kap a „továbbtanulásra”, aki eddig vígan elvolt a vakon is felhordható natúrsminkjével, a fellelhető tutorial tartalmak ugyanis olyan látványosan, okosan és érthetően mutatják be az olyan bonyolultnak tűnő megoldásokat is, mint a füstös szemsmink, hogy néhány kudarcba fulladt próbálkozás után az is elsajátítja a technikát, aki rajzból hármasnál jobbat nem tudott összehozni. Ezt a tanulási folyamatot teszik igazán élvezhetővé és sikeressé az olyan minőségi sminktermékek, mint a M•A•C szemhéjpúder palettája, amin kilenc különböző, izgalmas tónusó, füstös-barnás árnyalat csalogatja a felhasználót. A szokatlanul puha, szinte krémes textúra selymesen szalad a bőrön, eldolgozása nem igényel erőfeszítést. A szemhéjpúder tartósságban is verhetetlen, frissítés (szemdörzsölés és matatás) nélkül simán bírja minimum hat órán keresztül. Külön jó, hogy a kilenc különböző tónus a lehetőségek tárházát biztosítja: helytáll a munkahelyen, de az esti randin is. Nem csoda, hogy egyre több retikülben ott lapul.

IT Cosmetics – Your Skin But Better + Bőrápoló Alapozó

IT Cosmetics alapozó

Szürke karikák a szem alatt, elvétve néhány májfolt, látványos pórusok és egy csokor pattanás: a felsorolt problémák nemhogy együtt, de külön külön is feladják a leckét egy alapozónak, aki pedig (szó szerint) a saját bőrén tapasztalja ezt, tudja, mennyire nehéz megtalálni az igazit. Az IT Cosmetics hidratáló bőrápoló alapozója pontosan erre a problémára kínál megoldást: miközben egész nap kellemes viselet, táplálja a bőrt, és minimalizálja a pórusok és a bőrhibák megjelenését. Az illatmentes, építhető, közepes fedést adó, valamennyi bőrtípuson működő alapozó olyan összetevőkkel dolgozik, mint az E-vitamin, a B5-vitamin, az aloe vera és a hialuronsav, melyeknek köszönhetően a bőr simább, tónusa egyenletesebb, textúrája láthatóan finomabb lesz. Az alapozó finom ragyogást kölcsönöz az arcnak, nem ül meg a ráncokban, a pórusokban, nem szárít, a nap folyamán megőrzi rugalmasságát, a kellemetlen maszkhatással tehát egyáltalán nem kell számolni. Külön jó hír, hogy már nagyon kevés mennyiség is kiváló fedést biztosít.

VAGHEGGI – Lucrezia folyékony matt rúzs N. 10 Absolute Red

Vagheggi rúzs

Akiknél a piros rúzs kötelező kellék a kézitáskában, és nemcsak ünnepnapokon, de a leghétköznapibb helyzetekben sem tudják elengedni azt, garantáltan beleszeretnek a Vagheggi nagyon piros Lucreziájába, a csókálló, matt rúzs ugyanis nemcsak színben, tartósságban, de ajakápolásban is erős. Az összetevőkből kiderül, a kellemes érzés a murumuru vaj számlájára írható, a gyorsan felszívódó növényi vaj ugyanis elképesztő módon hidratál. A folyékony rúzs használata pofonegyszerű, és bizton állíthatjuk, hogy csókálló.

Olvasd el ezt is!