Védd a bőröd turbó fokozaton

2023. november 07.
Összeszedtük a legszuperebb őszi bőrápolókat, amelyekkel támogathatjuk a bőrbarriert, vagyis a legkülső, védelmező lipidrétegünket. Következzen néhány őszi-téli csúcskozmetikum, amely visszaadja az arcbőr komfortérzetét.
bor-barrier-apolas

Hogy a bőrünk puha, hidratált, üde és a káros hatásoknak ellenálló legyen, abban óriási szerepe van a barriernek, vagyis a legkülső, védelmező lipidrétegnek. Ha ez sérül, az szárazságot, irritációt, kivörösödést, hosszú távon pedig gyulladást és komolyabb panaszokat is okozhat. Egyre több kozmetikum fókuszál már arra, hogy a barriert támogassa, megerősítse, és ezáltal visszaadja az arcbőr komfortérzetét, helyreállítsa optimális működését.

Nyugtató szupererő

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by La Roche-Posay International (@larocheposay)


A bőrbarrier helyreállítása mellett a mikrobiomot, azaz a bőr felszínén élő egészséges baktériumflórát is támogatja a La Roche-Posay Cicaplast B5 regeneráló szérum. Véd az irritációtól és kiszáradástól, 24 órás hidratálást biztosít. Esztétikai beavatkozások és erős igénybevétel (napsütés vagy épp szeles, hideg idő) esetén is gyors enyhülést hoz.

17 999 Ft

Semmi stresszbor-barrier-apolas

Az ázsiai gázló kivonata mellett hialuronsavval, bisabolollal, sheavajjal és a bőrt újjáépítő ceramidokkal nyugtat és rehidratál a Mádara SOS Rich Hydra-Barrier Cica gazdagon hidratáló arckrém. Javítja a nagyon száraz, stresszes, viszkető, kellemetlen érzetű bőr állapotát, segít megelőzni a korai öregedés jeleit.

13 990 Ft

Balzsamból krém

 

 
 
 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Příspěvek sdílený Kiehl’s Magyarország (@kiehlshu)

Rendkívül kellemes érzés használni a Kiehl’s Ultra Facial Advanced Repair Barrier Creamet: a balzsamos állagú formula nyugtató hatású kolloid zabpelyhet és béta-glükánt tartalmaz. Utánozza az egészséges bőr szerkezetét, hogy regenerálja a lipidréteget. Gyorsan felszívódik és enyhíti az irritációt, a szárazságot és a hámlást is.

19 700 Ft

Szöveg: Rózsa Ágnes, fotó: Getty Images

A teljes cikket keresd a legfrissebb Marie Claire magazinban az újságárusoknál!