BeautyTok: kiket érdemes követni?

2024. február 27.
A TikTok, nyomában a BeautyTokkal a szépségápolás világát is meghódította. Most megtudhatod, kiket érdemes követni, ha minőségi szépség tartalomra vágysz.
beautytok-influenszerek

Szerzőnk, Rakita Vivien tavaly a Marie Claire nyári számában járta alaposan körben a BeautyTok témát, amelyből ízelítőt már az oldalon is kaphattatok. Ezzúttal a szépségápolással foglalkozó BeautyTok legjavát mutatjuk be a cikkéből, haj- és bőrápolás, valamint smink fronton.

A BeautyTok szépsége

A BeautyTok szépség platform sokban különbözik a többi közösségi oldalon fellelhető smink- és bőrápolási tartalmaktól. Itt kevesebb a tökéletességig megszerkesztett, filterekkel makulátlanná varázsolt fotó, és kevésbé rejtegetik a szépséghibákat is (jó példa erre az #acnepositivity címkével ellátott videók sokasága).

Akiket érdemes követni BeautyTokon:

Bőrápolás

@hyram 6,1 millió követő

@hyram

silent review of my skin care routine

♬ original sound – Hyram

 

Hyram Yarbro profi sminkes, akkor lett belőle igazi netes szenzáció, amikor a YouTube-on bőrápolási tippeket kezdett osztogatni. Azóta a TikTokon és a szépségiparban is hasít: skincare márkája, a Selfless by Hyram rendkívül népszerű.

@tp.makeup 107 ezer követő

@tp.makeup

Egy nagyon fontos üzenet a bőrápolás azon oldaláról, amiről keveset beszélnek! Avagy hol kezdődik igazán a tudatosság és az egészséges élet? 🤔 . . . #egeszsegeseletmod #egészség #nőiegészség #bőrápolás #borapolas #pattanás #pattanas

♬ eredeti hang – TP MAKEUP💋Bőrápolás|Smink|Haj

Takács Petra ugyan smink témában is izgalmas videókat gyárt, elsősorban a bőrápolási tanácsai miatt kedveljük. Kozmetikusként biztos forrás.

Smink

@victorialyn 5,3 millió követő

@victorialyn

#hermes Reverse Smokey Eye🧡 Eyeliner: @meltcosmetics Slick waterline pencil in Cacao #makeup #beauty #eyeliner

♬ show u off – DJ Simmy

 

Victoria Lyn teszteli az összes aktuális smink hacket, hogy nekünk már ne kelljen kísérletezni. Azokat, amelyek működnek, lépésről lépésre mutatja be.

@timiszabo.mua 89 ezer követő

@timiszabo.mua

Válasz @Julcsi ♓︎ részére

♬ 2 Be Loved (Am I Ready) – Lizzo

 

Victoria Lyn magyar TikTok influenszer változata: sminktrükkökkel és -trendekkel teli az oldala. Számos különféle alkalomra is kínál sminkötleteket.

Haj

@sabrinawithlove 422 ezer követő

@sabrinawithlove

Is this you? Wavy hair is a type of curl that can be easily straightened. It’s a versatile hair type and every day it’s going to look different. A wavy hair routine can help define your natural wavy by using lightweight curl products. Follow for more wavy hair videos! #wavyhair #curlyhair #naturalhair #wavyhairroutine #wavyhairtips #wavyhaircare #wavyhairgirl #wavyhairjourney

♬ original sound – Sabrina 🌺 Wavy Hair

Sabrina McGreal tartalmai elsősorban a hullámos hajúaknak lehetnek hasznosak: a hozzánk passzoló frizura kiválasztásától a loknik ápolásáig mindenben tud segíteni.

@kata_haircare 3476 követő

@kata_haircare

#hirdetés Miért is fontos a helyes fésülködés? 1. Elkerülheted vele a jelentős hajveszteséget. 2. Védheted a mechanikai sérülésektől. 3. Vigyázhatsz a fejbőröd egészségére. 4. Nem lesz fájdalmas és kellemetlen élmény a fésülködés. A kíméletességhez pedig a @Tangleteezerhungary nyújthat neked segítséget. 🥰 #tangleteezer #tudatoshajápolás #haircare #foryou #hajkefe #fésülködés @Rossmann Magyarország

♬ Aesthetic – Tollan Kim

A tudatosság a bőrápolás mellett a hajápolásban is egyre fontosabb (mert igen, hajat mosni is lehet rosszul). Kata tudományos alapon igyekszik megközelíteni a témát. Az Instagramról indult, de a TikTok influenszer videói is egyre többekhez elérnek.

Szerző: Rakita Vivien, Fotó: Getty Images

Ez a cikk a Marie Claire tavaly nyári lapszámában is megjelent.