Szépségajándéktippek nőnapra

2024. március 06.
Nőnap alkalmából mi most egy csokornyi ajándékötlettel érkezünk azoknak, akik egyrészt örömmel és rendszerint ajándékkal ünneplik március 8-át és a számukra fontos nőket, másrészt eltérnének a nagy favoritnak számító virág és bonbon duótól. Íme a mi szépségajándéktippjeink nőnapra.
szepsegajandek-nonapra

A szorosan a Valentin-nap nyomában érkező nőnap sokak számára feladja a leckét ajándékok terén. Míg Bálint-napon a szerelmes tematika, a vörös, buja csomagolások és a limitált Valentin-napi szépségtermékek megkönnyítik a választást, március 8. alkalmából már sokkal tágabb skálán mozogó „lehetséges ajándékötletek” közül választhatunk.

Hasznos és szép: self-care ajándékok a fókuszban

A szépségtermékek közül válogatva talán megkönnyítheti valamennyire a választást – a megajándékozott személy személyes ízlése és preferenciái mellett –, hogy ilyenkor érdemes a fókuszt a kényeztetésre helyezni. A személyes jóllétet, örömet, és kikapcsolódást fokozó kozmetikumok, boldogságot adó illatok, örömteli színű körömlakkok, tápláló, erőt adó maszkok… Csupa olyan nőnapi ajándék, amely nem csak a külső megjelenést, hanem az önbizalmat is fokozza, és hozzájárul ahhoz, hogy jól érezzük magunkat a bőrünkben. Olyan nőnapi szépségajándék-ötleteket mutatunk, amelyek tökéletes elemei lehetnek a megajándékozott személy mindennapi kis szépségrituáléinak.

Shiseido Ginza Night EDP

Igazi, titokzatos ínyencség a parfümök között az új Ginza illat. Egy gourmand fás virágillat, amely tartósabbnak bizonyul bármilyen pompás nőnapi virágcsokornál, és amelynek vonzereje és titokzatos aurája Ginza utcáit idézi. Az illatpiramis megfogalmazásához Karine Dubreuil, a japán Takazago parfümház parfümőre a japán éjszakai életből merített ihletet. A különleges, emlékezetes nőnapi ajándékot keresőknek lehet tökéletes választás.

Créem Levendula illóolaj – 6 860 Ft Crèem

szepsegajandek-nonapraA levendula illóolaj a kényeztető nőnapi ajándékok sorát erősíti, olyan formulával, amely a testre és a lélekre is pozitív hatást gyakorol. Fájdalomcsillapító, görcsoldó és izomlazító hatású, gyorsítja a bőr regenerálódási folyamatait, párologtatva bizonyítottan csökkenti a pánikot és a szorongást.

CND Vinylux Across the Mani-verse körömlakk – 4990 Ft

szepsegajandek-nonapraA CND tavaszi sorozata most március elején debütált, friss és mégis retró jegyeket megidézve hozza el a hippikorszakot 2024-be. A nosztalgikus elemeket a modern, digitális világgal ötvözi, csoda szép élénk színekkel. Az önkifejezés még sosem volt ennyire földöntúli, méghozzá egy tartós, ápoló összetevőkkel gazdagított körömlakk formájában. Bármilyen korosztálynak szuper nőnapi ajándék lehet.

Olaplex No. 7 Bonding Oil – 9 200 Ft 

szepsegajandek-nonapraMegújító és formázó olaj, amely a bevált Olaplex rendszeren alapszik, szabadalmaztatott technológiával az extra ragyogásért, összehasonlíthatatlan lágyságért és a haj szerkezetének erősítéséért.

Cerave Hialuronsavas hidratáló szérum – 7999 Ft

szepsegajandek-nonapraA kényeztető hidratáló szérum olyan koncentrált hialuronsavval dúsított újdonság, amely a fokozatosan felszabaduló és tartós hidratálásért tesz nagyon kiszámíthatóan és megbízhatóan. Segít megkötni a nedvességet a bőrfelszínben, simítja a bőrt és akár 24 órán át tartó hidratálást biztosít. Friss gél-krém állagú kedvenc lehet a szépségrutinban, amelyet normál és száraz arcbőrre is alkalmazhatunk.

Guinot Life Influx Szérum – 67 500 Ft
szepsegajandek-nonapra
A francia sikk és a „párizsi nő” imázsa minden nő ideálja, nem is csoda, hiszen a szépségipar évtizedek óta próbálja megfejteni a titkukat. A Guinot Life Influx szérum egy regeneráló anti-aging koncentrátum, amely magasabb koncentrációban tartalmaz hatóanyagot, mint egy átlagos szérum, és ezáltal hatékonyabban regenerálja és teszi fiatalosabbá a bőrt.

Fotó: Getty Images