A legromantikusabb szépségajándékok

2024. február 14.
Valentin-nap alkalmából kerestünk last minute megoldásokat, azoknak, akik szerelmes témában keresnek szépség ajándékokat. Szerencsére idén sincs hiány a bódító illatú, vörösen izzó vagy szerelmes témájú beauty kedvencekből.
valentin-napi-szepsegajandek
  • Szépségajándékot utolsó pillanatban is könnyen találunk, legyen az smink, parfüm vagy szappanok
  • A leggyakoribb választás ilyenkor a virágos, vagy fűszeres illatú parfüm
  • Ma már limitált szériás, komplett Valentin-napi ajándékcsomaggal is készülhetünk, legyen szó a szerelmünkről, vagy egy szerettünkről

Szerelmes illat

valentin-napi-szepsegajandekAz illatok az egyik top választás, ha romantikáról és Valentin-napi szépségajándékról van szó. Ha nem a bevált, kedvenc parfümöknél maradnánk, hanem valamilyen tüzes, illatában és a külsejében is a szerelmet idéző finom újdonságot keresünk, akkor az Avon legújabb parfümje, a Lov U Connected pontosan választ ad erre. A szikrázó mandarin, a romantikus, 100%-ban természetes rózsakivonat és a tartós szantálfa kirobbanó kombinációja felér bármilyen rózsacsokorral, és jóval tartósabban is örülhetünk neki. Ár-érték arányban az egyik legszuperebb választás.
5599 Ft

Tetőtől-talpig szerelem

valentin-napi-szepsegajandek

Idén Valentin-napon a Lush is elhozza nekünk a szerelmet, mégpedig egy egész sor kényeztető szépség kedvenc és ajándékcsomag formájában. Összesen 34 termékkel rukkoltak elő – amelyből 31 termék vadonatúj a 2024-es Valentin-napi termékkollekcióban. Tartalmazza a fürdős, tusolási, test- és arcápolási, valamint az illat kategória izgalmasabbnál izgalmasabb, illatos termékeit, de választhatunk ajándékcsomagokat és a környezetbarát csomagolóanyagokat is a szerelmünk jeléül.

BFF ajándékcsomag, 15 790 Ft / db

Szívküldi EDP

valentin-napi-szepsegajandekAz Escada Show Me Love Eau De Parfum már a látványát tekintve is felér egy szerelmi vallomással. Az érzékiség és az édesség szofisztikált elegye, amelyből a friss áfonya és ragyogó citrusos is finoman kacsintanak. Ha a szerelmünk nagy macaron-fogyasztó és rajongó, biztosan telitalálat, a parfümöt ugyanis az áfonyás, jázminos macaron gyümölcsös-virágos kontrasztja ihlette. Az illat doboza önmagában is tökéletes Valentin-napi szépségajándék, a Broadway stílusban körbefutó „LOVE” feliratnak köszönhetően. Ha szerencsénk van, még akcióban is kifoghatjuk!
50 ml 28 990 Ft

Buja ajkak

valentin-napi-szepsegajandekAz Yves Saint Laurent Rouge Pur Couture The Slim az elegáns, időtálló ajándékok sorában indul. Azoknak lehet tökéletes, akik tudják, szívük választottja örömmel választ csábító árnyalatokat az ajakfestés terén. A márka épp most, februárban jött egy figyelemre méltó sorozattal. A vékony, matt és bőrhatású új rúzs széria maximálisan intenzív színt biztosít matt hatással és bőrhöz illeszkedő textúrával kiegészülve. Elképesztő hosszan és hibátlanul tart ki az ajkakon, és az elkenődéstől és a rúzsfoltoktól sem kell tartani, ha egy apróbb csókot váltanánk vele.
21 900 Ft

Fotó: Getty Images