Vajsárga köröm, a nyár legfinomabb trendje

2024. június 28.
Vajsárga köröm egyenlíti ki egy kicsit az idei nyári manikűrtrendek élénk – kék, sárga, narancssárga és piros – színvilágát. Következzen néhány ragyogó inspiráció az imádni valóan krémes, meleg árnyalatú vajszínű köröm elkészítéséhez.

A vajsárga nem véletlenül számít az egyik forróbb idei nyári színtrendnek, ha nem is éppen hagyományosan nyárias, tüzes szín. Nemcsak a divatkiegészítők és ruhák világába vette be magát nagy erővel, de a manikűrök terén is érezhető a hatása.

Vajsárga körmök – friss hatás a köbön

Kifejezetten szerencsés választás nyáron, egyrészt mert a vajsárga köröm friss, barátságos hangulatot kelt, ráadásul a világos szín nagyon szép kontraszt ad a lebarnult bőr mellett is. Vidám, élénk árnyalat, és bomba jól mutat a kék, a zöld vagy a narancssárga, sőt, még a fehér nyári ruhadarabokkal párosítva is.

Ha nyári életérzetet adó, természetes árnyalatot keresünk, mindezt kifinomult verzióban, akkor a vajsárga körmök trendje lesz nekünk a tökéletes választás. A sárgának ez a lágy, szofisztikált árnyalata abszolút irodakompatibilis, merjük leemelni a polcról, ha már torkig vagyunk a különböző nude árnyalatokkal. Akkor is jó választás, ha egy erős nap- vagy csibesárgát soknak érzünk, és kezdésként inkább valamilyen visszafogottabb sárga árnyalatnak adnánk esélyt.

De lássuk, mit kínál a körömlakkpiac és a közösségi média „lightos” sárgaköröm-fronton. Következzenek a kedvenc inspirációink és a szerintünk legszebb vajsárga körömlakkok!

A legfinomabb vajsárga körmök

Chanel Le Vernis Longwear körömlakk Ovni árnyalatban 

OPI Your Way kollekció Buttaflay árnyalatban

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Amber Hancock (@amberjhnails)

 

@brittany_nailart

catch me wearing these for the entirity of spring, might just retire now 🤷‍♀️ (jk stay tuned for spring and summer designs PLEASE) a little plain mani for once from me but the shine is giving ✨ classy stick of butter ✨ will link everything on my sf! ring from @Lanewoods Jwelry __________ #nails #nailart #naildesigns #nailtok #nailtutorial #nailsnailsnails #nailsdesign #fyp #fypシ #easynails #diynails #nailsathome #butternails #yellownaild #springnails #chromenails #espresso

♬ original sound – SpedUpSongs</3

@essie

now i want butter yellow nails 💛 shade ‘atelier at the bay’ #essielove #yellownails #summernails @RitaRemark

♬ original sound – essie

@itsdianaa.on

butter yellow nails 🧈 #butteryellownails #nailsday #glazednails #nailsalon

♬ Life Will Be – Cleo Sol

Forrás: Allure, Fotó: Getty Images